Канадський Марк Chat
-
Там не був але думаю так як скрізь, спочатку митний контроль (місце з офіцерами)) а вже потім видача багажу, окремо звісно.
-
Раджу заповнити аррів Кан в застосунку, це і є ваша декларація, яку ви швидше оформите.
-
Тож вам потрібно встигнути оформити документи. Ваш багаж вас вже буде чекати в залі для отримання.
-
Коли ви виходите з літака, ви проходите спеціальним коридором, який веде вас на таможню і до офіцерів. Якщо це кінцевий аеропорт - ваш багаж ви отримаєте після того, як все оформите. Якщо це транзит, то взагалі не має про що турбуватись. Я летіла в перший раз взагалі, але без мови все інтуїтивно зрозуміло.
-
Я летіла в листопаді. Якщо не помиляюсь, я з телефону вводила код цієї декларації. Вона робиться за 72 години,не раніше.
-
Ну я аплікацію завантажу, гляну Але не до кінця розумію про шо ви кажете бо мені розповідали шо там така штука шо на місці має робитися і потім той термінал, чи шо, видрукує мені папірець з тим шо я ввів і з моєю рожею сфотографованою І типу оце я матиму віддати офіцерові
-
Її раніше потрібно було для вакцинації, потім це відмінили, але саму декларацію - ні. Якщо не знаєте мову, то це потягне час.