Канадський Марк Chat
-
Ну візу вам вклеїли в Лондоні, але країна котра видала - Канада )
-
Всім привіт! Підкажіть будь-ласка, чому в візі стоїть issued at London, хоча візу я робив в Парижі? Це помилка? І що мені поставити тоді в розділі country of issue в check in до білету на літак
-
Тоб то паспорт надсилали аж в Лондон? <_< Вибачте, вперше лечу, тому не впевнений яку інфу вписувати в check in
-
Було б легше якби ви додали скрін бо не зовсім зрозуміло контекст
-
Дякую! Ну я просто проходжу реєстрацію на рейс і тут в розділі віза є просто country, та country of issue , трохи заплутався. Виходить country - Україна, а country of issue - це Канада наскільки я розумію?
-
Тому що вашу заявку опрацював офіс IRCC в Лондоні
-
Давайте по порядку ) Країна котра видала візу - Канада. Де вона була вклеїна неважливо. Чек-ін - то вже про ваше пересування з точки А в точку Б, тут важлива тільки наявність потрібної візи.
-
London є і в Канаді )
-
Цікаво, я б ставив Canada\Canada тай все
-
Ось
-
Але по суті тут помилки не може бути
-
Я б почекав відповіді від тих хто таке заповнив (якщо є час) ) Коли я летів мені обидва рази не був доступний онлайн чекін, тільки на місці, тому я таке не заповнював )
-
Добре, поставлю тоді дві Канади)
-
Просто переживаю, щоб проблем не виникло потім, якщо щось не так впишу
-
Підкажіть а віднімуть 100 балів при PR тому що вже почали працювати? Якщо пройти тільки мед огляд то все гуд? Дякую
-
Підкажіть чи є в Едмонтоні українські школи?
-
Добре дякую, може ще хтось відповість
-
Що робити коли не дали ворк перміт? Ситуація приїхав чоловік (громадянство не українське), щоб облаштуватися за місяць та привезти жінку та дітей українців. Куди звертатися
-
Тому що першою провінцією вашого життя і роботи була не Манітоба. Вони прискіпливі до того, бо вважають, що сюди переїждають за легшими умовами для піару . Та то некритично. Просто щоб ви знали
-
Скажіть будь ласка який краще вибрати банк ? +- умови дебетної і кредитної картки. І чи можна буде перевести гроші на український рахунок?
16 Jan 2023, 06:08
37908/64839
13 Jan 2025, 17:32