Канадський Марк Chat
-
Напевне як в якому місті, в Бухаресті прийшов здав, прийшов забрав - БЕЗ всяких реєстрацій чи апойтметів
-
Дякую!
-
А хто знає у Відні щоб забрати паспорти треба реєструватись,чи без реєстрації можна забрати?
-
Можливо так Я кажу про Варшаву
-
Вітаю шановна спільнота! 🙌🇺🇦 Наступного тижня прилітаємо з дівчиною в Ванкувер🛬 Чи могли б ви поділитися покроковим шляхом, що за чим, де і як робити будь ласка. Буду дуже вам вдячний за це! Також, хто є у Ванкувері, буду радий налагодити комунікації та зустрітися з бажаючими 🤗
-
Наскільки я розумію повинно прийти повідомлення саме від VS Global, не від Ircc. Скоріш за все віза вклеєна, та паспорт ще у посольстві, тепер він повинен надійти в візовий центр. У нас так було
-
також цікавить
-
Добрий день, підкажіть будь-ласка, отримав візу влітку (тип: Visitor), друг отримав візу на днях (тип: Worker), чим саме це відрізняється?
-
У мене в день фінал десіжену прийшло повідомлення про те що можна забирати, точно так було і в мого хлопця, тому і порадила ще подивитися на цей момент ( бо пам'ятаю хтось писав, що повідомлення не приходять часом ( це не достовірна інформація, бо з мого досвіду все приходило))
-
Mill Creek Christian Assembly (780) 800-0836 maps.app.goo.gl/go8oQbPJ4FWxEghk6 youtube.com/@mccachurch930