Канадський Марк Chat
-
Вітаю Я шукаю інформацію як можна змінити тип візи, з Worker на Visitor? Подав тещу на CUAET і вказав, що вона буде працювати в Канаді, відповідно у неї Worker application і ворк перміт буде на 3 роки. Але так склались обставини, що працювати вона не буде, не зможе. Відповідно зараз їй краще отримати не ворк візу, а звичайну Visitor візу на 10 років (до кінця дії паспорта). Підкажіть, будь ласка, можливо хтось бачив або знає як можна змінити тип CUAET візи коли аплікаціє вже подана. Наразі теща чекає на біометрію. Дякую
-
Цей чувак недавно пропонував якісь оборудки з біометрією/візами, потім шукав дівчину-католичку) тепер ось це 😁
-
Можна написати в кризову, при подачі вибрати внести зміну в замку
-
Дякую, ну значить потрібно попрацювати 2 місяці)
-
Будьте ласкаві.... чекаю....щиро дякую заздалегіть
-
Але вернуся до машини, якщо ви про неї то проблема не в кредиті, а в тому шо машин нема, черги місяцями, за житло не знаю і не знаю чи так з старту дадуть, а все що менше не проблема. Ну я розумійти шо кредит не на 10 років, вам дадуть його до кінця дії вашої візи
-
Тим краще)) ну я думаю чим більше на рахунку щоб показати плато спроможність то дали б щось більше чим 1-2к$
-
Напишіть офіційний сайт Альберти
-
Всі хто подавав документи до якось там липня чи серпня отримають Visitor, хто подавав анкету пізніше Worker. Чим відрізняється може сказати тільки візовий офіцер. По CUAET і ті, і ті мають отримати Work Permit - це ваш основний статус
-
Чому? Якщо вказуєш що не хочеш працювати тоді і ВП не дадуть я гадаю. Так як дітям наприклад, для чого ж тоді питають?
-
Теж так гадаю, просто люди думають що візитор на 10 років маст хев
-
Якщо не хочеш працювати, то і з WP можна сидіти дома, я думаю людину цікавило інше