Канадський Марк Chat
-
Доброго вечора всім! Хотів запитатись можливо у когось була така проблема робив аплікацію брату, ще в серпні 2022 року, до цього часу нічого не приходило, можливо хтось дасть якісь поради. Дякую!
-
Теж робив сестрі аплікацію, але в червні 2022, то відповідь надійшла аж в листопаді місяці після декількох звернень через кризову форму
-
Wise
-
Як переслати гроші з канадської картки (CIBC) на українську? Бо в них бачу тут трохи складно з тим
-
Доброї ночі,таке питання:хто купував білети в дві сторони (бо так дешевше) а потім по прильоту білет в зворотному напрямку здавав,чи повертаються всі кошти білету чи якийсь відсоток, тай взагалі чи повертаються? Дякую.
-
І щоб швидше розглянули потрібно вказати кодове слово UKRAINE2022 чи якось так
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Як писати кризову форму?
-
Зазвичай не повертають нічого. Читайте умови на сайті авіаперевізника.
-
Добрий день , може у когось була подібна ситуація . Оформила допомогу на себе і на чоловіка окремо . Думала потім на дитину теж окремо заповнити але вибиває помилку . Думаю це через те , що потрібно було всіх одним разом подавати ( розуміння прийшло занадто пізно ) як тепер розрулити цю ситуацію може хтось стикався ?! Вдячна .
-
Йому по вилазило, причому два рази)))
-
Добрий вечір Українці, таке запитання, може хтось знає, довідка про стаж водіння тут потрібна для страхування авто, вона потрібна англ мовою прямо з реєстру чи можна потім перекласти, та чи потрібна бумажка з мокрою печаткою або можливо в електронному вигляді підійде, щиро дякую!
-
Довідка потрібна оригінальна. Їі в Едмонтоні можна перекласти і завірити безкоштовно.
-
Доброї ночі. Підкажіть, хтось приїжджав власним авто з Сша в Канаду?як ви її експортували? Не можу знайти брокера
-
Вітання всім! В анкеті ми вказали що полетимо до Канади разом. Підскажіть чи може мій чоловік летіти сам в Канаду, а ми прилетимо пізніше?
-
Так
-
Скільки пачок цигарок можна взяти з собою до Канади?
-
Зрозуміло, дякую 👍
-
У нас сімейна аплікація- я, чоловік, дочка(6міс.). Потрібні будуть якісь додаткові документи чи згоди і тд, якщо він буде в Канаді вже а ми згодом летітимем туди?
-
Дозвіл на виїзд дитини.
16 Jan 2023, 06:08
38096/64839
13 Jan 2025, 17:32