Канадський Марк Chat
-
Диво. Перший раз таке чую. Завжди люди скаржаться, що без транзитної візи в Англії біда - знімають з рейсів.
-
А на якому сайті, підскажіть будь ласка, не знаю де можна замовити білет для дитини 8р і дорослий, чим дешевше. Дякую
-
Доброго дня Якщо мені буде потрібно отримувати сертифікат, або ставати сертифікованим спеціалістом, або отримувати ліцензії що означає потрібно буде проходити навчання від сец. шкіл та організацій мені для цього знадобиться стади перміт окрім ворк перміту? Чи можливо буде усно запевнити офіцера прикордонного контролю в аеропорті щоб він мені видав їх обидва?
-
По понедельникам или вторнику дешевле заказывать билеты
-
На це питання точно зможе відповісти лише навчальний заклад де ви збираєтесь навчатись.
-
Мені цю інфу дали на стійці в Будапешті, в Мюнхені питали за транзитну візу, я сказав що не маю і рішив далі таки рухатись. Гірше було очікування бо прилетів в Хітроу в 2 термінал в 9 вечора а виліт був в 9 ранку. Мені пояснили якщо виліт транзит на протязі 24 години без зміни терміналу то все Ок. А нас всіх в тому числі були українці троє які летіли з Бухареста вивели в 23.30 з 2 терміналу посадили в шатл і відвезли до 5 ранку до 3 терміналу. А в 5 ранку всіх пасажирів десь 50 чол. Розвезли по своїм терміналам і ніяких питань ні до кого не було. Це особисто моя історія.
-
Дуже цікаво, дякую. А термінали в білетах вказано? Щоб заздалегідь розуміти чи є зміна, чи ні
-
А можна сайт де можна замовити для себе з дитиною?
-
Кому цікаво зараз у Варшаві ставлять візу ща 20 днів.
-
Мюнхені по телефону що останній сів а літак
-
Так вказано, особливу увагу треба звертати на гейт (номер стійки реєстрації) при пересадці бо його не завжди вказують в транзитних білетах. Я так заговарився в
-
Це питання?
-
www.instagram.com/reel/CoSaR98Aop3/?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
всім привіт, скажіть будь ласка є якась інформація чи буде допомога для Українців якщо прибути після 31-го березня?
-
Тільки 2000 євро + тому що дата дуже близько
-
До 31 березня
-
Ви за таку 400-500 євро на жаль не знайдете вже
-
По цій програмі ми маєм право лише накурси до 6 місяців. Для цього не треба стаді перміту.
-
Ты сам банов боишься
-
Сам ответил первый Слушайте вождя
16 Jan 2023, 06:08
38273/64839
13 Jan 2025, 17:32