Канадський Марк Chat
-
Ми за 45 хвилин отримали два воркперміта і три візітор. І це з заповненням декларації і чергою до митників
-
Ви ще здивовані запитаннями?))
-
Взагалі то ці питання про час оформлення wp так само як і про час очікування вклейки візи є абсолютно безглуздими і беззмістовними. Бо залежать від багатьох факторів та збігу обставин. Але народ наполегливо їх питае кожного дня.☺️
-
Дякую за відповідь! А у вас український був ще дійсний?
-
Я летів 3 тижні тому цим рейсом. Всі казали що ні, не потрібен, ніде ніхто майже не питав. Але при реєстрації на рейс мене спитали чи є, я показав ще український. Можливо це необов'язково, на сайті авіакомпанії про це нічого не було. Але мене спитали.
-
Ще з жовтня не обов'язковий в Канаді.
-
Ще раз дякую!
-
Так, хоча рік пройшов. Це мені в Польщі пояснили. Що повторно вакцинація не робиться. Принаймні поки що... Моїй було майже півтори роки
-
Та ні, за півроку вже повідписувався майже від всіх канадських груп бо це неможливо витримати кожен день: "як летіти через Лондон?", "скільки часу займає вклейка візи?", "скільки часу треба для отримання воркперміту?", "до якої дати виплати?", "дали візи а дітям не дали, що робити?"... і кожен день по кругу 😱🥴😂
-
Може по старій звичкі 😁 всеж таки більше року це була обов'язкова вимога
-
Так, я читала в статтях. Але чому тоді іноді (!) питають на реєстрації?
-
Чоловіче чому ви ставите какашку на всі мої повідомлення?Вам не добре ?🙂☕️
-
Кожен привертає до себе увагу як вміє😅
-
3 неділі. В аеропорту не дали ворк перміт, чекали на місці 3 неділі.
-
Такі можуть бути вимоги саме авіаперевізника, мабуть, хтось відмінив, хтось ні.
-
Який лист потрібно мати із собою крім укр паспорта з візою в першому аеропорту Канади?
-
Хочу привернути вашу увагу)) Це прояв залицяння, не переймайтесь))
-
Доброго дня, сестрі 14 років, їй вклеяли visitor візу по CUAET, чи має вона право навчатися?
-
Смаки не обговорюють!!1!1!11!1!1!! Вільна країна, якщо у людини в голові какашки, вона має повне право це не приховувати!!1!1!!1
-
Коли отримає перміт в аеропорту, буде мати право на навчання. Це не віза надає цю можливість
16 Jan 2023, 06:08
38313/64839
13 Jan 2025, 17:32