Канадський Марк Chat
-
в принципі неважливо, чи стаді перміт холдер десь навчається зараз чи ні, головне щоб на самому стаді перміті писало “may accept employment” or “may work” in Canada
-
Сорі, помилився🤷
-
Це ви мені? Я прочитала. Моїй сестрі 40 років🤦Ви про що?
-
То моїй 14, вона вичитала що може підпрацьовувати, але віза в неї visitor і зараз більше цікавить чи зможе вона отримувати освіту з такою візою, а робота то вже другорядне питання
-
Добрий день ,підкажіть при онлайн реєстрації на Air Canada за 24год.при відльоті прийде QRкод.Його треба роздруковувати чи вистачає на екрані телефону ? Дякую
-
Віза дає підставу для в'їзду до Канади. Право працювати чи навчатися дає перміт. Ворк та Стаді
-
І вказати своє ім'я у платежі чи id номер?
-
Підскажіть будь ласка, зворотню доставку треба оплачювати на пошті чи в банку? Просто оплатити по вказаним на сайті реквізітам суму яка вказана в таблиці?
-
Можна буде отримати ворк перміт та податися на 3000 після 31?
-
Хто може зробити резюме? Напишіть будь ласка в приват.
-
Вроде бы ты должен ворк Пермит получить до 31,03 что бы на выплату податься
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, який термін має фінансова допомога для українців 3000 доларів ??
-
Дякую!
-
До кінця червня
-
До якого числа продовжили
-
Що ви маєте на увазі під словом термін?
-
При умові, що ви станете резидентом Канади до кінця березня
-
добрий день, підкажіть може хтось стикався, всі здали паспорти на вклейку візи, тільки моєму тримісячному синові немає відповіді, на подачу паспорта, вже місяць, знаю що й сім місяців чекали, дивився різні відео, стільки вже часу пройшло може бути які-небудь важелі щоб прискорити, написати чи подзвонити, підкажіть.
-
якщо я приїду до 31 березня я маю ще шанс на безкоштовне житло ?
-
Дуже дякую🙏
16 Jan 2023, 06:08
38347/64839
13 Jan 2025, 17:32