Канадський Марк Chat
-
А хіба в аплікації є такий пункт? Я щось не пригадую..
-
Шось когось чув шо якшо я в анкеті на візу писав типу шо я їду наприклад в Юкон, а в результаті поселився в Манітобі, то можуть не дати хелс карту То правда? І якшо так то шо я можу зробити Може написати в підтримку може вони можуть мені дані змінити Але візу я вже отримав на руки
-
Щось переглянув свою Application Summary та не знайшов такого пункту.. Аплікацію заповнював ще в червні
-
Я взагалі спочатку не знав куди їхати, планував до Манітоби, а в результаті Альберта. Але я не пам'ятаю що я там вказав)
-
Не правда
-
Доброго дня! Хто летів рейсом Варшава- Амстердам- Калгарі? Допоможіть, є пару запитань
-
Ворк перміт це вже підстава вашого перебування, показуючи його в реджістрі вони розуміють що ви тут знаходитесь легально )
-
Ні, то не так працює ) Те що пише в ворк перміті не звертайте уваги. Хелс карту вам видають не тому що у вас щось там пише/не пише а тому що ви є резидентом провінції. Тобто маєте підтвердження проживання (договір оренди).
-
Швидка відповідь: не можна. Довга відповідь: залежить де, якщо це нерухомість аля "будиночок на озері" або житло в містечку де населення менше 10 000 то можна. Там багато нюансів)
-
Якщо діти старші 14р, то просіть ще work permit, декому дають, може дитина схоче собі підзаробляти за рік-два. Ми просили, нам дали study,дитині 17,сказали, що з ним можна працювати part time, а ні, не можна, бо нема приписки, що можна- звeртались в IRCC.Тепер мусимо їхати в аеропорт, присити про таку приписку...
-
Куди зручніше, туди і робіть епойнтмент для здачі біометрії
-
Підскажіть будь ласка чи приходить адреса для здачі біометричних даних? Вчора відправила аплікацію на візу, сьогодні надійшов лист про можливість здавати біометричні дані, але немає адреси куди їхати. Можу куди зручно? Зараз знаходжусь не в Україні
-
На біометрію тільки по запису, наскільки мені відомо
-
Підскажіть, ще будь -ласка, треба записуватись? чи "жива" черга?
-
Дитині 11 років
-
Буде навіть якщо прилетіти після 31.03.23
-
Не буде. Але там кажуть, що уряд може придумати нову програму допомоги після 30 червня, новоприбулим, можливо не на таку суму, але щось буде.
-
youtu.be/foSuBHHBa4o
-
Можливо я і помиляюсь,але я б не довіряла людині,яка пише «досвічиним»🙂
-
Мої знайомі, які вже там говорять усим, що не варто розраховувати тільки на ту допомогу, то для Канади не великі гроші. Там дуже важко потрібно робити, якщо немає вищої освіти і знань англійської мови
16 Jan 2023, 06:08
38481/64839
13 Jan 2025, 17:32