Канадський Марк Chat
-
Скиньте Будь-ласка ссилку на анкету)
-
Я не памятаю точно. Подивіться в анкеті. Там начебто вказано щось подібне: вкажіть поїздки в інші країни, крім країн громадянства чи проживання. Тобто якщо громадянин України, який працює у Польщі хоч кожні вихідні іздить в країну громадянства, то це не вказувати. У вас же не сталий попит. Всі ці карти побиту - то сміття яким поляки ховали просту робочу візу на три роки. Доречі, до куает Канада давала робочі візи від року до трьох. І це були саме робочі візи, а не резиденства.
-
Добрий вечір! Скажіть будьласка в яких країнах можна здати біометрію? Можливо є інформація в яких містах. Дякую!!
-
Дякую! Гуглила українською, не знайшла(
-
Поделитесь опытом. Кто легализовал диплом о высшем образовании для Канады? С чего начать и сколько это заняло по времени? Возможно есть контакты? Буду благодарна
-
Що значить "легалізувати"? Эвалюація диплома потрібно тільки для подачі на PR це робиться через wes.org
-
Підскажіть будь ласка, я зараз в Монреалі отримую дозвіл на працю, після лечу у Торонто, що з моєю валізою в цей час?
-
А що має бути з візою? Віза то дозвіл на перетин кордону протягом її дії можете літати чи їздити закордон.
-
Добрий день. Скажіть будь ласка дітям потрібно плр тест щоб полетіти в Канаду чи можна просто здати на антиген?
-
До 12 років не потрібно, в супроводі вакцинованих дорослих
-
Но у вас сестра мешкає в Польщі .То чому хочете до Канади ? Не варто осуджувати людей тому що у нас всіх подібна ситуація.