Канадський Марк Chat
-
Маєте право через 2 тижні після подачі, але чи є сенс?) я вже місяців 6 пишу
-
Я не ставила какашку, але живу в Калгарі 8 місяців з сином 17 років. Приїхала з англійською рівня 2 місяців Дуолінго. Син був помічником і перекладачем. За місяць обидва працювали. Я в салоні на 4000 чистими, син після школи без жодного досвіду має 18 на годину як апрентіс карпентер. Наразі зараз з нами і чоловік. 28 на годину на сто. Англійська його рівень 0. Почав вивчати. Життя не змінилось на гірше, лише місто. Сонячне і привітне. Тож кожному своє. Мають тут бути різні історії
-
Просто у людей різні очікування. Дуже розчаровуються ті, хто думає швидко заробити, типу "це ж Канада", висока зарплатня і тд. А на ділі виявляється, що висока не тільки зарплатня, а і податки, і страховка, і орендна плата, і вартість продуктів у магазинах, і інтернет/мобільний зв'язок, та і квитки у Канаду дорогі, це не вартість автобуса до Перемешля. В Канаді варто пожити кілька років, щоб повністю адаптуватися, знайти нормальну роботу, друзів і, нарешті, видихнути.
-
Та які там друзі 😔
-
Гуртки - ні, Дей кеар ,якщо був , то так
-
Та нема розових окуляр , я хоч на заході України , але вчора ракета влучила у житловий будинок у Львові загинули люди , ракети літають , а діти як там у школах у холодних підвалах коли тривога по 3 - 5 годин, а постійний стрес прилетить не прилетить , а думки тільки про війну і більше нічого , хоча мені гріх жалітись бо в когось вже ні чоловіка ні дитини . Але коли діти у підвалі, а ніби то у школі, а ти дома думаєш для чого це моїм дітям , менша дітина на домашньому не хочу щоб у 6 років сидів по підвалам у відчував страх.. . Війна закінчиться багато повернеться, а дехто залишиться .Ви ще не багато часу там , якщо по CUAET , тому є різні сезони , які треба пройти.
-
Маю питання ? Заповнюю якраз своє повернення і у мене чомусь в Альберті не показує витрати на дитину на гуртки таке як футбол наприклад за який ми заплатили за навчання . Якщо діти не ходили в дей кер то не вказувати що ходили ? Це лише манітоба повертає гроші , виходить. Альберта ні ?
-
Так,то є крик душі,людини яка намалювала собі Канаду з відео різних блогерів, але! Задумайтесь українці , та задайте собі таке чому ми їдемо у таку нелегку невідому дорогу , раді чого ,ще й дітей тягнемо ? От заради цих дітей і їдемо, як що не ми ,а може і ми ,мали змогу отримати найголовніше на мою думку то громадянство Канади і тоді вам і їм буде відкритий весь світ до мандрівок до навчань до роботи ! І тоді вибеирайте країну для життя! А тепер порівняйте оці можливості надання громадянства у Європі,не втрачайте цю швидку і не легку можливість!
-
Як на мене - Марк все вірно робить Людина щиро кайфує від довколишньої флори, це погано? Давайте щас всі будемо плакатись яка Канада «не така» як ви собі нафантазували до прильоту, і що надії були марні, та не виправдані. (Тут питання тільки у ваших очікуваннях, якщо ви вирішили що можна просто полетіти за океан на все готове і отримувати зразу зарплатню як у місцевого населення - то вас певно життя нічого не вчить, раз уж ви проживали 8 років по Європі. Якщо ви не вмієте насолоджуватися природою, якщо вам це не надає натхнення, сил і тому подібне якщо для вас все ділиться на чорне і біле - то у вас проблеми, і це не означає що решта сприймають все так само як ви. Не зрозуміло з чого це раптом ви вирішили що Марк «рішив» що українці нічо не бачили і він через Це говорить дивіться які будинки та дивіться які ліси. Вам би змінити трохи парадигму світосприйняття, не все крутиться довкола українців, і не все треба хейтити наліво та направо. Ви для себе висновки робіть зі свого власного досвіду, а не осуджуйте дії інших) Людина старається, людина живе, наголошую ЖИВЕ вже 17 років в Канаді, я думаю що він більше розбирається що до чого і як. І подає інформацію так як вважає за потрібне, і звертає увагу на те, що його надихає, тому ваші претензії в стилі - «нащо ти говориш який гарний ліс» безпідставні, безглузді Те, що ви розповідаєте про те що Канада це дуже важка країна для заробітку - то зробіть для себе висновок та повертайтесь в Європу Чи ви вважали що можна просто приїхати в Канаду, з першого дня вам подарують квартиру машину та ще пачку грошей за пазуху? Ну дитячий садок, їй Богу: «Нащо ти так кажеш» Тю. Мені просто ну дуже цікаво почути від вас одне, у Європі все набагато краще, у Європі легко купити нерухомість? Чи адекватну відносно свіжу машину? Роками так само треба сраку рвати, і питання легалізації, отримання резиденства у Європі - скільки часу треба витратити у Німеччині на отримання постійного місця перебування? І ким ви у Німеччині будете? Як не трудовим(ключове слово) мігрантом, як приїзжаєте так і в цьому статусі залишаєтесь. Якщо ви не зрозуміли, можу підвести підсумки. Щоб Канада для вас стала саме тим ідеальним місцем для життя, потрібно як мінімум пожити в Канаді до отримання PR А тоді вже відкривються нові можливості, допомога від держави, покриття різних витрат державою і багато різних переваг над новоприбулими. А просто так розповідати яка Канада важка побувавши в 2-3 містах та попрацювавши на роботі За мінімалку не спробувавши отримати ліцензії для підвищення кваліфікації наприклад - це просто занадто слабка та немічна позиція. Ніби вам тут щось повинні бо ви українець. Абсурд, чесно.
-
Адрес у Варшаві на вклейку візи новий зараз ul. Aleje Jerozolimskie 179 CH Blue City
-
Десь 2 тижні у мене було