Як на мене - Марк все вірно робить
Людина щиро кайфує від довколишньої флори, це погано?
Давайте щас всі будемо плакатись яка Канада «не така» як ви собі нафантазували до прильоту, і що надії були марні, та не виправдані.
(Тут питання тільки у ваших очікуваннях, якщо ви вирішили що можна просто полетіти за океан на все готове і отримувати зразу зарплатню як у місцевого населення - то вас певно життя нічого не вчить, раз уж ви проживали 8 років по Європі.
Якщо ви не вмієте насолоджуватися природою, якщо вам це не надає натхнення, сил і тому подібне якщо для вас все ділиться на чорне і біле - то у вас проблеми, і це не означає що решта сприймають все так само як ви.
Не зрозуміло з чого це раптом ви вирішили що Марк «рішив» що українці нічо не бачили і він через Це говорить дивіться які будинки та дивіться які ліси.
Вам би змінити трохи парадигму світосприйняття, не все крутиться довкола українців, і не все треба хейтити наліво та направо.
Ви для себе висновки робіть зі свого власного досвіду, а не осуджуйте дії інших)
Людина старається, людина живе, наголошую ЖИВЕ вже 17 років в Канаді, я думаю що він більше розбирається що до чого і як. І подає інформацію так як вважає за потрібне, і звертає увагу на те, що його надихає, тому ваші претензії в стилі - «нащо ти говориш який гарний ліс» безпідставні, безглузді
Те, що ви розповідаєте про те що Канада це дуже важка країна для заробітку - то зробіть для себе висновок та повертайтесь в Європу
Чи ви вважали що можна просто приїхати в Канаду, з першого дня вам подарують квартиру машину та ще пачку грошей за пазуху?
Ну дитячий садок, їй Богу:
«Нащо ти так кажеш»
Тю.
Мені просто ну дуже цікаво почути від вас одне, у Європі все набагато краще, у Європі легко купити нерухомість? Чи адекватну відносно свіжу машину?
Роками так само треба сраку рвати, і питання легалізації, отримання резиденства у Європі - скільки часу треба витратити у Німеччині на отримання постійного місця перебування?
І ким ви у Німеччині будете? Як не трудовим(ключове слово) мігрантом, як приїзжаєте так і в цьому статусі залишаєтесь.
Якщо ви не зрозуміли, можу підвести підсумки.
Щоб Канада для вас стала саме тим ідеальним місцем для життя, потрібно як мінімум пожити в Канаді до отримання PR
А тоді вже відкривються нові можливості, допомога від держави, покриття різних витрат державою і багато різних переваг над новоприбулими.
А просто так розповідати яка Канада важка побувавши в 2-3 містах та попрацювавши на роботі
За мінімалку не спробувавши отримати ліцензії для підвищення кваліфікації наприклад - це просто занадто слабка та немічна позиція. Ніби вам тут щось повинні бо ви українець.
Абсурд, чесно.