Канадський Марк Chat
-
Але якщо у Вас євро, то нічого страшного їх тут теж обмінюють)
-
Доброго дня), краще USD, потім можна покласти на депозитний рахунок не обмінюючи на канадські
-
Доброго дня, мене звати Евеліна. Зараз я і четверо моїх дітей живемо в готелі для новоприбулих в Калгері до 17 березня. Нам дуже потрібна ваша допомога, порада. Ми шукаємо житло і наразі нічого не знайшли. Рівень англьскої на початковому рівні. Я буду дуже вдячна за допомогу, підтримку, пораду.
-
Звертались до волонтерів що проводять зустрічі у готелі, здається по понеділкам та четвергам?
-
Спробуйте на маркетплейсі, там більше власників здають, з ними легше договоритися.
-
Так, але вони надаю тільки інформацію де шукати. Ми пробували шукати на сайтах але без результатів. Залишається мало часу щоб знайти щось. Розглядаємо варіанти у Ред Дірі. Невеликих містечках. Можливо у кось є знайомі чи знаєте де можна знайти житло. Дякую.
-
В ручну можна ноут бук, зарядне, цінні речі, документи, крім рідини, гострих предметів.
-
Біля 550 зл. Вони роблять аналізи спеціально для Канади і одразу відправляють їх туди Kruk Marek, lek. med. - Medical Center Fabryczna 9/1, 00-446 Warszawa
-
❗️❗️❗️❗️ Хлопчина, що вчора 10 березня ввечері прилетів в перший термінал. Тобі 20-21 рік. Ти з Чернівців. Тебе звати Олексій. Ти загубив а аеропорту Торонто в першому терміналі свій закордонний паспорт. Звернись до організаціі, що зустрічає украінців в аеропорту і знаходиться в першому терміналі на першому поверсі.
-
Ребята всем здравия, счастья и любви🌱, подскажите будьласка кто є по єндконстракшену? Пара профи подтянется в начале апреля с инструментом и машинкой, сложность любая, мова чиста, без матов)🍁instagram.com/romanovviktorolegovych?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
А можливо їх зробити в Канаді ?
-
Дякую
-
Підскажіть будь ласка, як правильно користуватися кредиткою сібік!? Там є пільговий період в який потрібно поповнити , щоб не платити відсотки ,чи тут такого нема!?
-
Можливо , але я не знаю яка там ціна, да і з англійським у мене слабовато, простіше вже тут
-
В Калгарі ціна 120-150 канадських доларів. Кров, ренген і лікар
-
Доброго дня! Ми в Едмонтоні. Родина з 3 людей. Без тварин. Терміново шукаємо житло. Щось можете порадити?
-
Airbnb
-
Доброго дня, шукаю роботу будь яку, склади заводи чи будова, терміново!!! , може хтось щось знає? Відпишіть, терміново потрібно гроші, вагітна жінка!!!, місто Едмонтон
-
Друзі, де в Едмонтоні купити адаптер до європейських зарядний пристроїв?
-
Якщо ситуація критична то можна так вийти з неї Але не рекомендовано 😉
16 Jan 2023, 06:08
38712/64839
13 Jan 2025, 17:32