Канадський Марк Chat
-
Добрий день. Хтось летів прямим рейсом з Парижа до Калгарі?
-
Привіт, розглядаю провінцію для переїзду із сім'єю Halifax, рівень англійської B1, цікавлять коледжі чи ліцеї до яких можна одразу по приїзду вступити. Запитання: чи є коледжі безкоштовні, або хоча за доступною ціною у Halifax? Чи можна там навчатись поєднуючи із роботою? Чи є можливість навчатись із слабкою англійською?
-
Напрямок навчання інформаційні технології, або щось пов'язане із електронікою.
-
Хто підкаже перевірену людину/турагенцію недорогу /або як самому відправити паспортз з листом на вклейку канадської візи закордон?? Я сам з Рівного, тут ніхто цим не займається(((
-
відправляв через якусь Discovery (discovery.cv.ua). 2000 грн\паспорт. Все досить швидко зробили, нарікань не маю
-
Відправляла через турагенцію Фієста (Ужгород) 2000 грн/ паспорт, все швидко і без проблем
-
В Канаді немає безкоштовної освіти. Гугліть ціни на коледжі, а щодо роботи, то за стаді пермітом вам дозволено буде працювати не більше 20 годин на тиждень
-
Привіт! Я відправляв вже три паспорти через турагенцію в Івано-Франківську. Знаю ще декількох людей які через них відправляли -нарікань нема. Знаю дівчину яка відправляла їм распорт Новою поштою і через 3 тижні отримала паспорт з візою (також Новою поштою). Вартість послуг-Варшава та Бухарест 2000 грн., Відень 2500 грн.. Я відправляв на Відень.
-
Доброго дня. Хочу поділитися телеграм-каналом, де публікують безкоштовні можливості для українців (освіта, кар'єра, вивчення мов, волонтерство) Можливо комусь буде актуально) @opportunitiesworldowa
-
Перепрошую дайте Будь ласка Сайти для роботи у Канаді (Дякую
-
Дякую
-
Добридень чи є можливість зняти Квартиру без Роботи та Кредит Історії або Людина яка може допомогти з цим?
-
Привіт, можу допомогти
-
Спробуйте спочатку почитати правила чату
-
Спасибо. А скажите, а что ещё помимо паспорта с визой необходимо иметь? Где то читал, что нужен ещё какой то лист где стоит отметка cuet
-
Доброго дня! Хто має візу в Канаду. Cuaet по поиїзді в квітні цього року отримає вклейку work permit ? Дякую
-
Доброго дня а може підкажете сайти з пошуку праці а Канаді?
-
Подивіться вище на 5 повідомлень, або введіть це саме в гугл
-
Дякую )за відповідь
-
Ворк перміт обов'язковий. Це взагалі ваша підстава знаходитись в Канаді (працювати, отримувати страховку і допомогу). Ви ще не в Канаді, що не маєте його?
16 Jan 2023, 06:08
38851/64839
13 Jan 2025, 17:32