Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Так, звичайно. Ви можете навчатись і працювати. А на кого плануєте навчатись?
Я думаю що в Едмонтоні дешевше оренда бо Калгарі блище до гір (Banff)
Знаю щоб працювати електриком, потрібна ліцензія. Щось знає про це?
Всім привіт Може комусь буде цікаво www.eventbrite.ca/e/-16-registration-315910245047?utm_source=eb_email&utm_medium=email&utm_campaign=claim_tickets_3&utm_term=claim_tickets_listing_title
Маю педагогічну освіту з України, то хотіла б її підтвердити.
Розглядаю 2 Бедрум, Бейсмент.
Різниця +- 50 cad ( Калгарі дорожче ) різниця не велика як на мене.
Поки що у мене пріоритет Калгарі
open.alberta.ca/dataset/d5394885-f4e7-4ccc-a291-5ac8bdfb52a0/resource/f0d5a12a-f57e-43e6-8405-a125fee37817/download/lbr-information-guide-for-ukrainians-arriving-in-alberta-ukrainian.pdf
Доброго дня Хтось знає чи можна летіти в Канаду з пересадкою в Лондоні (з зміною аеропорта (пересадка до 24год.)) без транзитної візи? Дякую
Це з офіційного сайту
Усім привіт з України!
Краще якось роздрукувати, щоб не так залежати від наявності інтернету
З того що я дізнавався то ні Навіть без зміни аеропорту якщо квитки різні
Найдешевше я знайщов через Іспанію в торонто
Прошу звернути увагу, що по Европі в основному летіти лоукостом, а там багаж не входить в ціну білетів. Тоді загальна вартість може суттєво зрости
Багаж є але тільки ручна поклажа це 2 досить великих рюкзаки на особу включаючи дітей від 2 років Також візеір має безкоштовні перельоти по європі
Наскільки я розумію ця різниця як Київ та Одеса. Трохи є різниця в погоді, але не критично.
А можна взнати про безкоштовні перельоти?
wizzair.com/uk-ua#/rescue
wizzair.com/uk-ua/informatsiia-ta-posluhy/zapytannia-i-vidpovidi/ukrayinski-bizhenci-bezkoshtovni-kvitki
Доброго дня під скажіть будь-ласка скільки часу триває в клейка візи в паспорт