Канадський Марк Chat
-
А чому заздрити? Те що люди беруть їжу яка їм не потрібна?) можливо вона б знадобилась комусь іншому, тут як дивитись на ситуацію.
-
Це точно А ми тільки про українців Тут і без нас вистачає … Але кожному своє. по розуму і здібностям І так не тільки в Канаді Люди , одним словом
-
Привіт усім ! Хто має номер телефону ? Або емейл на волонтерів з Торонто ? Заздалегіть дякую 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
В мене є два пакети АТБ)
-
Дякую 🦾
-
Здається будка в аеропорту Торонто, 20 сad
-
Летів LOT з Варшави до Торонто. Годували двічі, плюс напої. Також дають ковдру і маленьку подушку. Думаю більше половини літака були українці). На виході заповнюєте електронну декларацію, є українська. Далі у вас офіцер питає чи потрібен work permit, помічає вашу декларацію і показує напрямок. Організовують всіх і проводять в окрему залу. Там волонтер українською розказує правила здачі паспортів офіцерам, потім спочатку викликають сім'ї короткий інструктаж і далі на вихід. CUIAS надає безкоштовне житло лише сім'ям з дітьми, нам залишилося лише сімки і адаптер. Ще можна взяти водички і залишити великі речі. Ви всі знаєте куди йдете).
-
Бажаю здоров'я, підкажіть будь ласка можливо хтось з вас стикався із такоюж проблемою, я маю Канадську візу, знаходжуся зараз у Нідерландах, але маю проблему з біометрією після останнього приїзду у Європу уже пройшло 90 днів, тому біометрія у мене прострочена, в чому питання чи випускають зараз Українців з Європи у Канаду без усіляких проблем в даному випадку??? Дуже дякую за любу інформацію!
-
Добрий день. Друзі підскажіть, раніше говорили що для отримання допомоги у розмірі 3000$ потрібно заїхати в Канаду до 31.03.23. Тепер часто зустрічаю пости від людей, які кажуть, що головне отримати візу до цього періоду, а заїхати та отримати допомогу можливо до 30.06.23. Дякую за відповідь