Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
До речі щось в російськомовному чаті людині на таке ж саме питання так і не відповіли) от перепитав би на українській тут і отримав би відповідь)
а скільки часу на це треба? за 1 день все пройти можна? результати зразу будуть, чи чекати треба день-два?
Ми російську не розуміємо. А хто розумів той забув.
З Варшави є переліт до Едмонтону через Амстердам, скажіт цей варіант не підходить з foil less visa?
буду вдячна, а тт теж хочу раніше до Варшави приїхати и пройти медогляд, тільки не можу зорієнтуватися скільки днів відводити на це
в листі написано що виліт має бути із країни що є в списку...
Нідерландів там немає
Виліт з країни із списку
🤷♀ да я уточнити хочу, а то неприємності не хотілось би мати...
мені ж ворк перміт діють в першому Канадському аеропорті, якщо через Амстердам тоді зразу ж в Едмонтоні видадуть?
Yep
пересадка не важлива виходить?
Не важлива, але головне щоб не через візову країну (наприклад Англія), бо будете ще одну візу робити))
дякую❤️ цей варіант мені більше підходить, ніж 9 годин в Торонто чекати
Варшава-Амстродам-Едмонтон
Я взяла собі рейс до Ванкувера з Франкфурта. Прямий. Німецькі авіалінії Condor. Кому цікаво
До тисячі
Я 800 щемто дала
Такі білети коштують дорожче, вони навіть не перші в списку, а людям то довго пояснювати))
Так євро на одного