Канадський Марк Chat
-
Мабуть тому що програма CUAET це добра воля уряду Канади, надати всім охочим власникам українського паспорту візу за спрощеною програмою, дозвіл на роботу та 3000CAD. Житло та роботу НІХТО НЕ обіцяв.
-
Ні цей брат в космосі нажаль🤣
-
Багато де і що пишуть. Ви маєте розраховувати лише на інформацію з офіційних джерел
-
Social insurance number - це як наш ідентифікаційний номер
-
що таке SIN?
-
Дякую за інформацію.
-
Марк !!! головне не робити бомжами Українців які зараз приїхали в Канаду і не мають притулку, це між іншим роботоспроможні чоловіки і жінки... У МЕНЕ ДВА ПИТАННЯ ДО ТЕБЕ..!!! 1) СКІЛЬКИ ТРЕБА ПОТРАТИТИ ЧАСУ ЩОБ ЗНАЙТИ ЖИТЛО , і ДЕ ЖИТИ ЛЮДИНІ ПОКИ ВОНА ШУКАЄ ЖИТЛО ???
-
Немає таких компаній
-
Друге питання.. 2) ДЕ ЗНАХОДЯТЬСЯ ТІ КОМПАНІІ І ЇХ АДРЕСА ЯКІ ПРИЙМАЮТЬ УКРАЇНЦІВ НА РОБОТУ ПО ПРОГРАМІ КУАЕТ.. ???
-
Житло потрібно шукати до приїзду в Канаду, бо ти заселяєшся з 1 числа, або на місці знімати airb і шукати з відти, а роботу можна шукати від одній неделі до 5 місяців
-
Марк теж не прадставник державних органів Канади
-
А Марк - представник?😂
-
Я перепрошую я звернувся до Марка.. І ви не представник держави Канада
-
Все одно нічого робити під час тривоги от і відповідаю😅
-
Дивлячись на ці два запитання - вони риторичні 😂
-
Ніякі компанії не приймають українців по програмі куает, це вже залежить від людини що вона вміє, туди і йде
-
Якщо це пише доросла людина, то перед тим, як летіти на інший континент потрібно трохи поміркувати де вам жити, за що жити, що ви вмієте робити і де плануєте працювати. Як можна без чіткого плану летіти в іншу країну, а потім піднімати хай в групі, де тобі ніхто нічого не винен (включаючи Марка). Переглянувши переписку, цій людині потрібно просто дати бан.
-
єдина твоя проблема що ти свої проблеми перекладєшь на іньших та бісиш тут людей в чаті тупими питаннями
-
Це я пишу для всіх хто любить пхати носа не в своє діло... ЯКЩО ВИ НЕ МОЖЕТЕ НІЧИМ ДОПОМОГТИ , ТО НЕ МІШАЙТЕ РІШАТИ ПРОБЛЕМУ, в яку і ви можете попасти якщо будете їхати в Канаду...
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada.html
16 Jan 2023, 06:08
39141/64839
13 Jan 2025, 17:32