Канадський Марк Chat
-
Рекомендую заповнити аплікацію та віднести її в Edmonton Service Centre в даунтауні, там її одразу можуть підтвердити
-
www.edmonton.ca/sites/default/files/public-files/assets/PDF/CUAETLeisureAccessRideTransitProgramApplicationForm.pdf
-
Бажаю здоров'я, підкажіть будь ласка можливо хтось з вас стикався із такоюж проблемою, я маю Канадську візу, знаходжуся зараз у Нідерландах, але маю проблему з біометрією після останнього приїзду у Європу уже пройшло 90 днів, тому біометрія у мене прострочена, в чому питання чи випускають зараз Українців з Європи у Канаду без усіляких проблем в даному випадку??? Дуже дякую за любу інформацію!
-
Доброго вечора. Чи можна летіти Варшава Лондон-Ванкувер, якщо пересадка в цьому же аеропорті? Чи все таки потрібно транзит візу?
-
Віднести і там по ідеї мають видати цю карту пластикову вже, і одразу ж там можна купити одразу проїздний за 35$
-
Дуже дякую. А скільки тоді проїзний буде коштувати? Це просто віднести цю аплікацію і там видадуть пластик?
-
Щодо цього не знаю, можливо й на місці можна
-
🙏🙏 А цю форму обов'язково друкувати і заповнювати, чи на місці її можуть дати?
-
Позавчора летів Варшава Торонто, пів літака українців)
-
В мене була прострочена Естонська віза, до лютого 2022 року. В Варшаві офіцер дуже незадоволений був, але випустив норм.
-
Ми так летіли. Без питань
-
Edmonton Service Centre +1 780-442-5311 maps.app.goo.gl/JnynR2GiiARaVbqe9?g_st=ic
-
Який Edmonton Service Centre ви маєте на увазі? Service Canada?
-
Потрібна підказка щодо податків🙏 Така ситуація: я вже заплатила податки за минулий рік, але тільки до дізналась, що виявляється можна було подати на «refund» і якусь частину коштів мені б повернули. Чи можна вже зараз якось внести корективи в цю заявку, змінити данні? Можливо хтось стикався з подібною ситуацією
-
Можна
-
في مكان بدك تعالي إيموا ارويك كيف الشغل شغل نضيف الفريد من نوعه تعالي
-
Куди ви заплатили ці податки? Вам хтось це все заповнював?
-
Тільки поїсти хотів , тепер нема апетиту
-
Доброго дня,таке питання: через скільки часу приходить допомога після оформлення всіх документів? Дякую
-
Зрозумів, дякую 👍
16 Jan 2023, 06:08
39513/64839
13 Jan 2025, 17:32