Канадський Марк Chat
-
там здається і doc/docx формат теж підходить, а про пдф з акробату я вам підсказав
-
Дякую
-
виглядає начебто вам не потрібно буде проходити заново паспорт контроль, але я не можу сказати точно чи будуть у вас проблеми в Сша, подивіться будь ласка чи Нью-Йорк аеропорт транзитна зона чи ні
-
в кабінет свій треба буде додати ці всі документи, так просить IRCC
-
натисніть функсцію підпису, потім просто виділяєте зони де вам потрібно заповнити щось, і зберігаєте
-
туди це куди? які формати документів вам потрібні? якщо користуєтесь акробатом то можно просто зробити так:
-
Так ось
-
дякую)
-
здається ні🤔 це залежить від того що вони роблять, повність влаштовують вас на роботу тоді так, якщо тільки відправляють на інтерв'ю тоді ні, бо цей документ можуть бачити тільки роботодавці які будуть знімати з вас податки
-
Доброго вечора (дня). Можливо у когось є інформація щодо тимчасового поселення у готелі для тих, хто прибуває у Вінніпег після 31 березня. Чи буду вони надаватись ?
-
у Канаді дуже розповсюдженні крадіжки за номером телефону, та ось такі тому будьте обережні
-
якщо вам буду здаватися що вони брешуть і це якась хуйня, подзвоніть до поліції, бо вас хочуть обікрасти
-
воно їм просто не потрібно, але послухайте їх, чому вони апелюють до того що їм це потрібно🤔
-
це дивне агенство, у мене дівчина користується таким і нічого не давала🤔
-
Знаєте це на сто відсотків?