Канадський Марк Chat
-
Якщо візи у батьків є, без погодження можна вклеїти дитині у Берліні
-
Зрозуміло, дякую)
-
Візи не ставлять, треба вклеїти. А в аеропорту це не роблять. Лише візові центри
-
Краще відправте паспорт дитини на вклейку візи не дочекавшись запрошення на неї. Так більше шансів, що їй вклеють візу, якщо вона неповнолітня
-
ну їдьте, а коли дитину не пропустять то скажете що хтось десь писав.
-
Не раджу так ризикувати
-
Ми з сином знаходимося в Ізраїлі... дружина наразі в Україні, але недавно здала біометрію, тепер чекає на запрошення на вклейку візи...а синові ( 6 років) з листопада не прийшло ніякої відповіді.... Через це і запитую, як краще поступити...чекати чи везти паспорт сина у візовий центр на вклейку візи без запрошення?
-
В Європі лише в Берліні без одобрення було останнім часом. Інші візові віддавали пустий паспорт
-
з великою вірогідністю, то був просто збіг: прислали паспорт без запросу коли візу дитини якраз вже схвалили. А так наявність віз у батьків не є підставою видачі візи дитині!
-
Шо смішного?
-
Ні, Берлін і Відень вклеюють без підтвердження
-
ну смішно бачити такі заяви і тому що воно так не працює. Навіщо тоді всі ці візові центри, посольства, іміграційні офіцери?! Коли візи просто так вклеюють. 😄
-
та я ж як раз саме про це! 🙂
-
А тоді смійтесь
-
Для початку рощберіться в питанні
-
Дитині теж потрібна віза
-
Вам кажуть, що БЕРЛІН І ВІДЕНЬ вклеюють без реквесту!!! Якщо хтось отриюмав пустий паспорт з Варшави, то це не по темі
-
Успіхів. Немає сенсу , щось доводити Вам люди досвідом діляться , а ви фантазіями
-
Слухайте, я нікому нічого не раджу. Я факт вам говорю. А ви йдіть собі далі
-
і тисячі отримали назад паспорт дитини без візи.
16 Jan 2023, 06:08
39838/64839
13 Jan 2025, 17:32