Канадський Марк Chat
-
ну смішно бачити такі заяви і тому що воно так не працює. Навіщо тоді всі ці візові центри, посольства, іміграційні офіцери?! Коли візи просто так вклеюють. 😄
-
та я ж як раз саме про це! 🙂
-
А тоді смійтесь
-
Для початку рощберіться в питанні
-
Дитині теж потрібна віза
-
Вам кажуть, що БЕРЛІН І ВІДЕНЬ вклеюють без реквесту!!! Якщо хтось отриюмав пустий паспорт з Варшави, то це не по темі
-
Успіхів. Немає сенсу , щось доводити Вам люди досвідом діляться , а ви фантазіями
-
Слухайте, я нікому нічого не раджу. Я факт вам говорю. А ви йдіть собі далі
-
і тисячі отримали назад паспорт дитини без візи.
-
"шопопало" то вигуляти паспорт відправивши його без запросу(що ви радите) і отримати його пустим назад.
-
Це практика. На дітей чомусь довше чекають реквесту. В багатьох візових центрах ( постійно змінюються правила ) , приймають дитячі паспорт без запиту , разом з паспортами батьків. Вже тисячі людей так зробили. І навіть ті , які чекали спочатку по 6/8 місяців , а в результаті відправляли і отримали. Мої знайомі так півтора місяці тому , в Відні отримали.
-
Ви ще скажіть, що у Львові на біометрію попасти нереально і запис на місяць вперед
-
Ні ви не про це. Ви про шопопало, але не про це. Якби моїм друзям, двом, не вклеїли дітям візу без паспорт реквест летер, я б цього не говорив
-
мова не про вклейку, а про запит паспорта на дитину.
-
Ви неправі нам також вклейку роблять у Берліні,завезли самі у Берлін 2 неділі назад зараз прийшло на пошту що погодили на дітей. У наступний тиждень забираємо!
-
ну тобто чийсь досвід що збіглося схвалення візи з відправкою і вклеїли - то досвід, а те що відправили і отримали назад пустий паспорт то не досвід? Я ж вам теж не зі стелі кажу а з досвіду знайомих та багатьох відгуків в "ждунах"
-
я ж не проти. Мої знайомі прочекали три місяці запиту паспорту дитини після отримання своїх віз, відправили паспорт і через декілька тижнів отримали його назад без візи з Берліну.
-
Я і пишу.,що завезли дитячі паспорти і туди вклеять візи!
-
Ви це серйозно? Охват тг групи з 9000-10000 людей значно більший ніж ви за рік зможете особисто обійти. 😆
-
В нас не було запиту відправляли так +додавали ще документи які нам сказали.
16 Jan 2023, 06:08
39849/64839
13 Jan 2025, 17:32