Канадський Марк Chat
-
Слухайте, я нікому нічого не раджу. Я факт вам говорю. А ви йдіть собі далі
-
і тисячі отримали назад паспорт дитини без візи.
-
"шопопало" то вигуляти паспорт відправивши його без запросу(що ви радите) і отримати його пустим назад.
-
Це практика. На дітей чомусь довше чекають реквесту. В багатьох візових центрах ( постійно змінюються правила ) , приймають дитячі паспорт без запиту , разом з паспортами батьків. Вже тисячі людей так зробили. І навіть ті , які чекали спочатку по 6/8 місяців , а в результаті відправляли і отримали. Мої знайомі так півтора місяці тому , в Відні отримали.
-
Ви ще скажіть, що у Львові на біометрію попасти нереально і запис на місяць вперед
-
Ні ви не про це. Ви про шопопало, але не про це. Якби моїм друзям, двом, не вклеїли дітям візу без паспорт реквест летер, я б цього не говорив
-
мова не про вклейку, а про запит паспорта на дитину.
-
Ви неправі нам також вклейку роблять у Берліні,завезли самі у Берлін 2 неділі назад зараз прийшло на пошту що погодили на дітей. У наступний тиждень забираємо!
-
ну тобто чийсь досвід що збіглося схвалення візи з відправкою і вклеїли - то досвід, а те що відправили і отримали назад пустий паспорт то не досвід? Я ж вам теж не зі стелі кажу а з досвіду знайомих та багатьох відгуків в "ждунах"
-
я ж не проти. Мої знайомі прочекали три місяці запиту паспорту дитини після отримання своїх віз, відправили паспорт і через декілька тижнів отримали його назад без візи з Берліну.
-
Я і пишу.,що завезли дитячі паспорти і туди вклеять візи!
-
Ви це серйозно? Охват тг групи з 9000-10000 людей значно більший ніж ви за рік зможете особисто обійти. 😆
-
В нас не було запиту відправляли так +додавали ще документи які нам сказали.
-
Вийдіть з тг і поспілкуйтесь з людьми. І побачите скільки і якого досвіду у людей. Відправляють дитини паспорт , разом зі своїми , так як на дорослих є реквести , а на дитину ні. І аналогічно , що паспорт потрапивши в візовий центр , прискорює цей процес. Так працює не скрізь. В більшості відмовляються. Але вам про конкретні візові говорять. Бо є люди які чекають місяцями і нічого не приходить. У нас навпаки було , дитина отримала реквест , першою з родини. через 28 днів від анкети. Йому 6 років. А останній з батьків , через три місяці після біометріі. Різниця майже в два місяці. Теж говорять «знавці» так не буває , навіщо дитині віза без батьків і що дітей довше розглядають. Такі правила А виявляється , не завжди
-
Звідки у вас така інформація. Якщо ви відправили в ту країну яка не приймає то так. Ми теж відправляли і кур'єром і їхали самі і нам теж не взяли це Італія. А зараз відправили через фірму в Берлін і в нас вже віза в паспортах дитячих. Очікували більше 7 місяців
-
Я взагалі не розумію навіщо ви витрачаєте свій час і нерви на людину у якої вже сформована думка с цього приводу😉
-
та хай хай.. що це доводить, коли наприклад 1000 людей яка отримали паспорт без візи НЕ написала в цьому чаті.
-
Вам за 5 хвилин , 4 людини написали , про досвід А у вас із аргументів , смайлики Нехай щастить
-
Де ви заяву тут побачили? Здається людина свій досвід описала
-
Ми також з дружиною без запитів відправляли і вже як 2й тиждень у St. Albert. Подруга неділю назад так зробила, отримала візу на малого без запиту,вже купує квитки.
16 Jan 2023, 06:08
39856/64839
13 Jan 2025, 17:32