Канадський Марк Chat
-
Взагалі то до Канади прилітає не так багато я зрозумів Українців, зараз по Куает могли б вже зробити більш щільнішу співпрацю й більш направити Українців туди куди потрібно по прильоту, а то бачу що всеодно всі розгублені кого не зустрічають родичі або знайомі, якось так.
-
так, цікавить на рахунок біометрії коли потрібно її здавати після того як отрамав відповідь на пошту чи як?)
-
зрозумів, дякую
-
Доречі може хтось знає таку інфу наскільки мені відомо то в Онтаріо й У Альберті дуже велика кількість підприємств з виробництва тої чи вншої продукції від автомобільного, металевого, харчового, й так далі виробництва чому ніхто цьоготне каже й не повідомляє ? А якісь незрозумілі речі встановлення пластикових вікон помічник на будівництві, там де наче на Сайт job bank прям вказують що ми набираємо Українців і тільки українців
-
та проблема тільки в тому що я знаходжуюсь в Україні, а візовий центр Канади поки закритий у Львові та Києві, тому питаюсь)
-
Не хвилюйтесь :1) подайте аплікацію прийде підтвердження з 30 днів на подачу біометрії на цей напис не звертайте уваги для чоловіків які допомагають або боронять Україну не має значення бо в вас термін подаючи білметрії безстроковий тобто ви Ї Ї зможете подати навіть після 30 днів, після того як здасте біометрію, паспорт віддасте, а поки ніяк тримайтесь переможемо Слава Україні, смерть свинособакам!🤛🤛🤛✌️
-
дуже дякую
-
дуже дякую, Героям Слава! думаю що все буде добре, а буде можливість відкрити візу, зайва вона точно не буде, тому впринципі і подавав з дівчиною.
-
Дякую!❤️
-
В мене щось сина usi не приймає(( то думав може знаєте щось
-
То в якій провінції?
-
А який стаж має бути щоб не здавати???
-
Є група в телеграм ,де дівчата купляють дешеві квитки ,але на найближчі дати,якщо пізніше ,то потрібно звертатись ближче до дати ,якої летите.
-
Можна скинути лінк групи? Які ціни там низькі?