Канадський Марк Chat
-
В мене щось сина usi не приймає(( то думав може знаєте щось
-
То в якій провінції?
-
А який стаж має бути щоб не здавати???
-
Є група в телеграм ,де дівчата купляють дешеві квитки ,але на найближчі дати,якщо пізніше ,то потрібно звертатись ближче до дати ,якої летите.
-
Можна скинути лінк групи? Які ціни там низькі?
-
Вони можуть сказати на найближчий час ,скажете маршрут,оплата після квитка ,який вони вам скинуть.Наберіть по російськи Билеты Канада /США .я попробую кинути лінк зараз.
-
Там лише 17 країн мають право обміну без іспитів і України там немає. Найближчі від України хто може обміняти то Австрія і Швейцарія ще Англія і Бельгія . Це здається всі країни з Європи
-
Тому та довідка м’яко кажучи піде як туалетний папір в Канаді. Не потрібно дивитися відео 10 річної давності де щось про ті довідки розповідали. Зараз закони змінилися і якщо при подачі на водійські права у вас мають взяти паспорт воркперміт підтвердження адреси то більш ніяких паперів від вас не будуть брати. Бо м’яко кажучи їм то всраці. Можете поставити себе на їхнє місце приходить до вас хтось з африканської країни з купою паперів в яких немає сенсу чи будете ви сидіти цілий день і те все переглядати чи відразу скажете що потрібно якщо немає то допобачення
-
Тут 10к$ як 10к гривень в Україні. Можу навести приклад з дружиною. Щось трапилось з спиною відвідати спеціаліста хто вправить диски 170$+ масажист 70 + повторити процедуру через кілька днів 180. На рівному місті майже 500 немає.