Канадський Марк Chat
-
Доброго вечора, Якщо прилетіти до Канади в квітні я зможу податися на допомогу? (3 000 ca$)
-
податися зможете, отримати наврядчи
-
Усім привіт) допомагаю друзям оформляти CUAET і застрягли на тому, як дітей оформляти (менше 10 років) чи потрібно теж вибирати ворк перміт чи не потрібно, як хто робив? Буду вдячний за відпрвідь :)
-
Канада , пів світу ))) Кожна провінція , як окрема країна ) Трохі не коректно В Альберті , теоретичний тест 17 $ Дорожній ,орієнтовно 80 і 150 , в залежності від класу посвідчення Якщо не маєте посвідчення українського , або іншої країни , між теорією і практикою - рік очікування
-
От такі , справи Спочатку здавши теоретичний тест , ви отримуєте учнівське посвідчення , і тільки через рік можете здавати практичний. З учнівським ви не можете самі їздити за кермом. Але можете під наглядом того , хто має повне посвідчення Це зроблене для того , щоб діти ( можуть учнівське отримати в 16 років ) до 18 навчились з батьками їздити
-
Я мав українське , з досвідом 20 років. Мені зарахували досвід Віддавши його , зміг здати два тести ( теорію і практику ) за тиждень
-
Ви б написали місто. В Едмонтоні відкрився новий склад Амазон,можно спробувати ловити вакансії там.
-
Так то логічно, але не має варіанту щоб зразу оформити study permit. Того трохи збиває з пантелику плюс вкінці для родини з 4х вибило 2 ворк перміти і два візітор, дякую за відповідь
-
А ви як думаєте ? Вони , працювати зможуть ?
-
Воно то логічно, що не треба, але вирішив запитатися хто як з дітьми оформлявся, бо у мене такого досвіду не має
-
У мене син , 6 років. Подавали без галочки. Отримав в аеропорту visitor records. З ним він може навчатись в школі і легально знаходитись в Канаді, три роки
-
якщо для express entry то 6.5-7 мінімум
-
Щиро дякую з відповідь