Канадський Марк Chat
-
Друзі хтось може стикався з таким.)я 22 грудня 2022 приїхав в Торонто.за 2022 рік мені потрібно робити декларацію на податки навіть якщо я не працював?
-
Якщо їздити авто то вони тільки по вулицях ходять, щось збирають. Якщо громадським транспортом то не кажучи про жінку ( яка відразу хотіла їхати назад) , я був шокований , в місцях пересадок та в метро вони живуть. Заходиш в переходи а там реальний фільм про зомбі. Обійти нема як, тільки біля них
-
Де краще всього обмінювати валюту в Едмонтоні або Альберті? Чи є кантори? Або тільки варіант з банками?
-
Дякую
-
Є таке, особливо в центрі міста, вагонах метро, підземних переходах метро і на опалюваних зупинках містського транспорту взимку. В відкриту фасують і вживають наркотики прям в публічних місцях. Інколи реально треба переступати тіла які пускають слину на підлозі в переходах та зупинках. Інколи наркотики діють на них поіншому, чи то відходяки, вони становлятся агресивними і можуть напасти(бачив декілька випадків). Дичина неймовірна навіть по Українським міркам.
-
Друзі всім привіт,хочу розповісти нашу ситуацію можливо комусь буде корисною... Подалися ми на візу в грудні,через тиждень ми в Празі здали біометрію,через 2 тижні нам розгодли,прийшли листи щоб послати паспорта,маємо 2 діток,дітям нічого не прийшло чекали 2 місяці на лист і нічого не прийшло,тому ми не чекали на листи відвезли паспорта дітей з нашими,і візу вклеїли дітям також!! Тому кому цікаво можу поділитись інформацією,як що робили,і які документи додали щоб дітям пришвидшили процес)))
-
Всім привіт ,розкажіть які документи подавали ? Ми чекаєм на дітей 4 місяці ,писали в кризисну форму 2 рази ,але відповіді не має.
-
Які документи додавали? У нас на доньку запршення не прийшло. Дякую