Канадський Марк Chat
-
Друзі всім привіт,хочу розповісти нашу ситуацію можливо комусь буде корисною... Подалися ми на візу в грудні,через тиждень ми в Празі здали біометрію,через 2 тижні нам розгодли,прийшли листи щоб послати паспорта,маємо 2 діток,дітям нічого не прийшло чекали 2 місяці на лист і нічого не прийшло,тому ми не чекали на листи відвезли паспорта дітей з нашими,і візу вклеїли дітям також!! Тому кому цікаво можу поділитись інформацією,як що робили,і які документи додали щоб дітям пришвидшили процес)))
-
Всім привіт ,розкажіть які документи подавали ? Ми чекаєм на дітей 4 місяці ,писали в кризисну форму 2 рази ,але відповіді не має.
-
Які документи додавали? У нас на доньку запршення не прийшло. Дякую
-
Кажу зі своєї практики,багато хто що може казати,треба пробувати самим) Питати що як,і пробувати...Ми отримали тому ділюсь,бо бачу чекають довго люди!!! Мені також добра жіночка підказала з цієї групи,тому вдячна 🙏 Хай кожному щастить)))
-
Всім привіт. Вибачаюсь що Я Вам одразу не сказав, тому що я завжди переживаю коли пишу ці слова і мені завжди страшно що мене ніхто не підтримає🙏 🔹 Зовсім недавно ( 3 місяці тому) я створив один благодійний проект «Зелена 🌳 Країна», який спрямований допомогти нашій державі, нашим воїнам на передовій та нашій природі 🌳. І який вже підтримало 500 українців💙 🙏 Але Цей канал не простий. Щоб попасти до нього Вам потрібно сплатити невеличкий благодійний внесок, ( 200 - 500 або 1000 грн) , як символ того, що ви за «благодійність» та підтримуєте нашу ідею. * Але не переживайте, це не якийсь обман чи спосіб хайпанути на війні🙏 Ні одна копійка поки що не впала мені на кишеню, наоборот я стабільно зі свого рахунку поповнюю казну нашої благодійності, щоб показати на свому прикладі те що так потрібно робити і це правильно. 📈 До поки у нашій країні війна, нам потрібного кожного робити маленькі кроки у вигляді моральної підтримки, донатів та будь-якої іншої допомоги. - Кому ця інформація не байдужа, напишіть мені в дірект і я надам Вам усю підтверджуючу інформацію щодо вступу в наш «благодійний канал» * Вибачаюсь також що приходиться до Вас звертатися, але до поки війна не закінчилась, я буду стукати у всі двері.
-
t.me/ukredmonton
-
Дякую Всім за підтримку 🙏 Більше не потурбую ..
-
Доброго дня! Підкажіть чи треба карту щеплень дитини перекладати на англійську мову? Чи вимагають в школі? І якщо так, то перекладати самому чи нотаріально завірені? Дякую!