Канадський Марк Chat
-
Тобто віза буде дійсна всі 5 років?
-
Привіт.Які документи потрібні із собою брати.Дякую.
-
Всі .Це і пластикову айді карту.,а вона там навіщо?
-
всі)
-
Вітаю! Шановні, може хтось знає що це таке та як воно працює? Я маю на увазі які умови та хто взагалі ці люди що продають автівки в такий спосіб. Дякую наперед за інформацію. www.facebook.com/marketplace/item/717376936659982/?mibextid=dXMIcH
-
Google Translate
-
Підкажіть, будь ласка, перекладач на телефон, щоб якісно перекладав розмову з англійської на укр або рос.
-
Старайтесь простіше пояснювати)
-
Voise Translator
-
В мене у реджістрі просили українську айді наприклад, коли ще не було місцевої. Так як там потрібно було 2 pieces of identification для чогось, вже не пам'ятаю
-
Якщо робите робочу, то відкривають на три, а за візітор не в курсі
-
Він мені потрібен для того щоб в Канаді канадійську річ перекладав. А там вони говорять швидко
-
Say hi
-
Дякую!!!👍
-
Класний, тільки що спробувала, зручно і швидко і розуміє швидко. Дякую
-
Найкращий
-
Дякую, непоганий такий.
-
якщо ви знаєте, навіщо питаєте?) якщо на вашу думку в Україні з вашої ID картки буде більше толку то можете її лишити 😁
-
Доброго дня, може у когось була проблема, напишіть будь ласка як вирішили. Коли на грошову допомогу подаю, при заповнені на мій номер перміт видає помилку.
-
Саме цікаво що в Україні як і в Європі, центр міста то самий чистий, самий привабливий, самий безпечний його район, то тут навпаки через безхатьків і наріків то місце що треба обходити чи об'їзджати
16 Jan 2023, 06:08
40500/64839
13 Jan 2025, 17:32