Канадський Марк Chat
-
Хтось подавав особисто паспорт на вклейку в Будапешті ? Чи можно просто прийти і віддати паспорт?
-
я не раз помічав такі коментарі (хоча ніколи не влазив в це, але тут не зміг пройти), і вони, в основному, не базуються на жодних фактах! АЛЕ! вони повторюють москальський наратив - про те, що західняки виїхали х безпечних своїх міст (хоча в Україні нема безпечних міст, вся безпека відносна) і здали свої квартири. Це чудовий приклад, як раша вкидає інфо і деякі люди, не вмикаючи свій мозок розносять її. І при тому, їх коментарі не мають жодної цінності і не несуть ЖОДНОЇ інформації. Перед тим як щось писати краще подумайте - для чого я це роблю? яка мета мого коментаря? як це допомже людям чи наблизить нас до перемоги?
-
Як раз ваш коментар дуже подібний до чатів рашистів, бо там теж дуже полюбляють кричати про пруфи, факти і тому подібне. Чоловіче, я був в оккупаціі, поки такі "патріоти" драли за кімнату по 700-1000$ і гребли гуманітарку І для цього не потрібні факти, вони всім відомі
-
і останнє - ніхто не має жодного права когось засуджувати, що хтось кудись виїхав, здав житло, не здав житло, вивіз котів чи собак чи не вивіз, подібні коментарі і фрази - не мають права на існування. МИ не знаємо, яка життєва ситуація в кожної окремої людини і ніколи не дізнаємось. і подібні коменти не роблять нас кращими за наших ворогів. але ж ми не такі, правда ж?
-
Немає безпечних міст? Ви серйозно? Я живу в маленькому місті неподалік від кордону з рашкою, тут кожен день лотерея. У нас щоб ви розуміли ствольна артилерія орків не стихає, сау луплять, ракетні удари нурсами або прильоти с300 вже норма. Навіть сьогодні незважаючи на удар по Запоріжжю, там безпечніше, чим в деяких інших місцях. І коли рік тому були зелені коридори для жінок та дітей ціни на одне ліжко для ночівлі коштувало для знайомої 5000 грн за день.
-
Нажаль то є факти, та я б не сказав що у Львові так же небезпечно як у Харкові чи Запоріжжі.
-
Та якщо б то буди раша нарративи, я на власні очі бачив як повиїзжали усі в перші дні війни з західних областей та здавали своє помешкання по 1000 долларів за 35 квадратів у Львові, і таке було по усіх західних областях. У Чернівцях друзі жили по 800 долларів за кімнату у 25 квадратів бо помешкання не було. А ті хто здавав просто виїхали у перший день та жили безкоштовно як біженці.
-
Валерій так саме такі емоції викликало коли по моему дому летіли гради та прилетіли у харкові а у Львові у 4-5 разів подорожчало житло та нема було де жити.
-
Коротше якщо взагалі то краще підтримуйте однин одного, а не розділяйте та шукайте винуватих.
-
Не знаю як воно вийшло, почитала, що після 00.00 ночі спробувати заповнити якщо помилка, так вийшло подати помилку не вибило 😆
-
Я б дуже хотів щоб у західних областях люди проявили цю ємпатію до тих хто з Харкова тікав чи з Сум, але нажаль часто чув «не розмовляй россійською - через це на Україну напали»
-
Те що у Львові подорожчали квартири є нормально так само , як зараз подожчали квартири в Канаді - через наплив людей це проста економіка ..!!!! Всі б хотіли щоб було ще дешевше ..!!!! А на рахунок западЯєнцЕв , то самі ж східняки бігали з руцькими флагами і кричали рАсЄя - а потім ломанулись на « бАндЄрАвЩінУ» ..!!!!!!
-
Я не згоден з вами, я тому поїхав до кропивницького де було достатньо житла за 5-8 тисяч на місяць та ріелтори брали або 50% або взагалі з переселенців не брали гроші, та зняв там дім за 9 тис на місяць.
-
У Відні Австрія, досить швидко вклеюють. Здали в понеділок в четвер прийшло що можна забрати, в п'ятницю пішли самі забрали.