Канадський Марк Chat
-
Мій товариш сьогодні розказав що є можливість це зробити безпосередньо через візовий центр в україні ,та що ця послуга буде коштувати 100 долларів. Зі своєї сторони скажу що це сумнівно тому що програма безкоштовна. Але якщо це правда то краще заплатити за безпеку паспорта. Він завтра буде їхати в візовий, я вам напишу)
-
Один мій так, у подруги обидва повернулися, бо в різний час надсилали. Паспорти чоловіка та сина тільки відправила. Оплата, коли паспорти вже повертаються в Україну з візами
-
Відправляли через тур фірму, вони кожного тижня возять, дві тисячі гривень беруть за свою послугу, але возять здається в Відень на вклейку
-
Залишу посилання на групу. Там вся інформація розписана t.me/visa_canada_vfs
-
Люди заробляють на всьому
-
Я теж потім зустрічала дешевше, але ж вже відправила за 2тис 🙄
-
Доброго дня усім. Скажіть, будь ласка, я, коли заповнив анкету вписав лишню букву в своє ім'я. А вже, коли писав лист на біометрію вказав вірно. Чи є мені потреба давати запит на зміну інформації? І де подати такий запит? Буду вдячний за допомогу. Слава Україні
-
Теж по 2 тис. платили Нас 5 осіб, правда на 3 дітей по 200 грн менше взяли
-
О таку ситуацію спостерігаю вже пів року у електроному кабінеті. 10 разів писав в кризову форму та підтримку мені присилають тільки відписки. Оновленням користувався багато разів.
-
Лист-запит12 грудня 2022 рНове повідомленняЛист-запит16 листопада 2022 р16 листопада 2022 рБіометричний збір лист27 серпня 2022 р28 серпня 2022 рРезюме заявки клієнта27 серпня 2022 р27 серпня 2022 рПідтвердження подання27 серпня 2022 р27 серпня 2022 р
-
Request letterNovember 16, 2022November 16, 2022Biometrics Collection LetterAugust 27, 2022August 28, 2022Client Application SummaryAugust 27, 2022August 27, 2022Submission ConfirmationAugust 27, 2022August 27, 2022
-
UKRAINE2022. Good afternoon, I have been waiting for an answer for many months on the outcome of the review. I still have an error in my office to this day. How to open a file and submit information? Sorry, a system operation failed. Please try again later. Failed to download the message. (1 New message) Request letter December 12, 2022 New Message
-
Request letterDecember 12, 2022New Message
-
Links and document titles are shown in the language you chose for your portal account when they were generated.
-
Sorry, a system operation failed. Please try again later. Failed to download the message
-
Чи можна тонувати автомобільне скло і скільки це коштує? Дякую за відповідь
-
Ви це кожного дня будете викладати?