Канадський Марк Chat
-
Дякую за пораду! Гарного вам дня)
-
Добрий вечір. Плюс - мінус схожа ситуація, по іншій послузі правда, але теж немає слотів. Вихід знайшов наступний - треба перевіряти рано вранці, десь о 5-6 ранку. В мене вийшло, можливо і у вас вийде.
-
Канадська авіакомпанія. Гарна авіакомпанія. Я летів з Парижу до Калгарі та ще внутрішні авіарейси є теж летів с Калгарі до Едмонтона. І там квитки дешевші ніж Канада еір.
-
Доброго дня) Пропоную роботу в піццерії +житло в м. Уейнрайт(Альберта), окрема кімната в двоповерховому будинку з сусідами українцями) допоможемо з адаптацією, за подробицями писати в приват🏠🍕
-
Доброго дня друзів) Я заповнювала заявку на отримання одноразової виплати на себе і дітей, і при заповненні даних на дитину зіштовхнулася з такою помилкою, дзвонила на вище вказаний номер телефону, але все безрезультатно. Можливо хтось зіштовхувався з подібною помилкою? Як поступити в такому випадку? Буду вдячна за відповідь 🫶🏻
-
Дивлячись, що ти вмієш( який спеціаліст) а не можу " копати" та можу " не копати" )))) Та як себе ( за скільки) " продаси".. Ну і мова, я навіть не буду про це говорити... Якщо їхати та розраховувати на Убер чи завод без знання мови, ну то хз. Певно краще вже та Польща...
-
Без овертайму 40 годин на тиждень
-
У мене в договорі написано 44 години на тиждень,все що більше -овертайм
-
Доброго вечора! Терміново шукаємо житло на дві особи кімнату Торонто, Етобіко, Норс Йорк. Треба заселилися завтра. Допоможіть хто знає чи може є вільне. Дякую
-
Доброго дня, поясніть будь ласка ціни на аренду нерухомості в Kijiji і у rentfast у Канадськіх доларах зазначені чи USA?
-
Щє цікавить, що це означає 2 кімнати +ден. Що таке +Ден не розумію 😁
-
Ну звичайно - в канадських, якщо у вас канадійське Kijiji чи rentfaster
-
Типу додаткової кімнати. Може бути без вікна. Або без дверей. Може використовуватися ,як кабінет для роботи, або..ну багато варіантів.
-
Едмонтон
-
😍 Це де така краса?