Канадський Марк Chat
-
Підкажіть будь ласка, у мене перші права видані в Україні на два роки, з 05.06.2021 до 05.06 2023. Я зараз у Канаді, Калгарі, я хочу отримати класс 5 одразу. Як краще зробити ? 1. Відправити старі права в Україну та з новими йти здавати тут? 2. Чи приймають тут просрочені права, як підтвердження досвіду у 2 роки, якщо так, піду з правами які маю зараз.
-
Запитайте в registry. Наврядчи ви з Канади , зможете отримати посвідчення в Україні
-
Як розпочати свій шлях до PR в провінції Альберта та яку іміграційну програму обрати? Питання актуальне майже для всіх новоприбулих за програмою CUAET. Відповідаємо на найпоширеніші питання з вибору правильного шляху до отримання PR та збираємо питання для наступних відео. www.youtube.com/watch?v=qlFcxeUKFnI Ми будемо щиро вдячні за ваш лайк, шейр, репост або коментар, це надихає нас робити наступні цікаві відео для українського ком’юніті. Доєднуйтесь щоб бути у курсі подій: Канал про заходи для Українців у St. Stephen Protomartyr Ukrainian Catholic Church t.me/UAnewcomers_StStepnens Телеграм про життя і новини Калгарі - t.me/uu_calgary Канал про важливе в Калгарі - t.me/uucalgary Відеоблог «Українців в Калгарі» - www.youtube.com/@uucalgary Події в Калгарі - uucalgary.com/event
-
Всім доброго дня можливо хтось знає хто здає житло прилітає знайомий зі сім’єю двоє дорослих троє дітей потрібно з першого квітня
-
Якщо апартаменти Тут багато українців орендують www.bwalk.com/en-ca/ Приватні Renrfaster.ca Та і взагалі , по вулицям пройтись , багато об’яв по ренту апартаментів
-
Edmonton
-
Місто напишіть
-
Це не інформаційне відео це ниття людини яка ще себе не знайшла,є багато задоволенних сімей які не бачать кращого місця ніж у Канаді,напевно потрібен час і ціль для чого їхати сюди чи в любу другу країну
-
І саме цікаве, такі люди, коли повертаються до себе додому, в Україну, починають плакати, що також погано і навіщо ми поїхали з Канади, чи Польщі, чи Німеччини. Головне себе налаштувати, що зараз взагалі всюди тяжко, та перестати скиглити без кінця.
-
Доброго дня, хто нещодавно прилітав до Торонто яктам зараз з житлом від волонтерів для допомоги, чи можуть на 1 добу заселити ? Підкажіть хто знає
-
Згоден так і є, але на сам перед треба дивлячись у вічі своїх дітей дати собі самому обіцянку , що 5 років треба стиснути зуби працювати,тяжко згоден,але після 1095днів є змога податися на громадянство Канади, ради цього ми тут
-