Канадський Марк Chat
-
На землю
-
Про гроші на будівлю
-
Ви забули про перший внесок )
-
Рахуємо 40 на ~160 на 2 на 12 - 30% = 107к в рік. Половину на життя - 50к ділимо на 12 = 4к. Думаю за 4к в місяць можна їсти пити. Ітого 57к в рік можна відкласти. Це ви називаєте затягнути пояс)?
-
:) розумію, тому Я і довiв що Харьков, Миколаїв, Херсон їде до нас заради відносного спокою, бо нас теж пиздя*. Та людина плачеться, це неконструктивно. А мірятись ху* то будь ласка залишьте іншим, у нас берегову зону розшматували на перiод раніше шо у Харьковi i не бачили
-
В Єдмонтоні можно
-
Ну якщо подобається холод і мороз то да)
-
Підкажіть, в Суботу в калгарі можна зробити страховку на авто?
-
Привіт Хтось зможе допомогти з вибором авіаквитків? Польща - Вініпег
-
Пограти в іншу гру
-
Але для зп в 40 потрібно витратити 5 років ахахаха
-
Витрати на що ? Ви напевно ще не в Канаді , або чимось не тим займаєтесь. Працюючи на будівництві ( якщо щось вмієш ), на когось , заробляєш погодинно 25-30$. Ту саму роботу робить в сусідньому будинку , людина яка працює сама на себе і має в два рази більше. Рік півтора , для PR і вперед. 15 років і матимете власне жило. Ми орендуємо у родини імігрантів , які приїхали в Едмонтон з Нідерландів в 96 року. Чоловік працює механіком на сто , дружина вчитель в школі. Далеко не супер оплачувана робота. Але мають у власності вже два будинки і третій для сина виплачують. Канада одна з небагатьох країн в світі , де працюючи тяжко , отримаєш в кінці винагороду
-
Я в такі ігри не граю)) як то кажуть)
-
Суть же не в цьому, а в тому шо ви сказали, що при 40баксів з двома працюючими - це затягнути пояс. А це не так)
-
Доброго дня! Підкажіть будьласка резюме переробити під Канадське? Хто може допомогти? Дякую
-
Чому тоді не розумієте мене? Як ви в таких же умовах як я була? Що ви хочете довести мені?
-
Тому ця бесіда ні про що
-
Хоча щоб порівнювати треба побути і там і там
-
У нас люди не можутл порівнювати
-
Я порівнюю відчуття люди,а не ситуації.
16 Jan 2023, 06:08
41209/64839
13 Jan 2025, 17:32