Канадський Марк Chat
-
Якщо ви про лігу то я в найвищій "діамантовій" і на 33 розділі. Нічого не змінюється в безкоштовній чи платній підписці.
-
Дякую Вам
-
🤣🤣🤣
-
Плюсую, Я розумію що перший час складно , треба вистояти морально ) але іноді хочется бла бла бла про тяжке життя
-
Неодноразово зупиняю для рефлексії😉
-
Вже не має сенсу, повірте на слово.
-
Ви сказали собі Stop it! ?)
-
Шановне панство! "Stop it!" - улюблена фраза одного геніального психолога😁. Ситуація збоку: одна людина запитала "як вам там?", інша чесно відповіла "не дуже" (хіба це не може бути суб'єктивно правдою?) Якщо Ви не згодні, напишіть свою думку "а у мене все чудово!" І ВСЕ! Чого Ви переходите на особистість? Задумайтесь, що Вас так сильно тригерить і чому? Це Ваша проблема, а не тих двох🤷
-
Але тут що подобається на відміну від Європи , наші співвітчизники дуже відфільтровані , я про контингент який приїзджає
-
Тяжко )
-
Бо без підтримки моральної
-
Просто одному важко , треба шукати час від часу спілкування з одномовцями
-
Це добре
-
Є так званий страх перед поліцією
-
Поліції користується повагою людей
-
Законы дійсно працюють
-
Навіть дуже
-
В цілому гарний рівень життя
-
Підключіть платну версію. На рік коштує 1700 грн, цю суму можна розбити на 5 людей і відповідно ціна буде не такою і великою)
-
Ні не про лігу, саме про рівень. Кожен розділ має рівні. Я зараз на 17 розділі Легендарного рівня. В безкоштовній версії на цьому рівні 1 урок коштує 400 чи біля того кристалів, а як їх заробити якщо немає уроків?🤷
16 Jan 2023, 06:08
41248/64839
13 Jan 2025, 17:32