Канадський Марк Chat
-
Плюс вони за день відновлюються самі по собі
-
По плейлистах безкоштовно займайтеся!!!Реально заходить! Починайте з оранжевих!!!
-
Ви про що? Там є 5 життів. Якщо витратили, можете подивитись рекламу або пройти тренування і вам дають життя
-
В дуолінго платить??
-
Доброго дня! у нас скасували рейс з Оттави до Вінніпега, авіакомпанія Flair airlines. У кого була подібна ситуація? чи вони запропонують альтернативний рейс без доплати? чи які є варіанти? Якщо не в цей день виліт, чи надають вони готель? заздалегідь дякую
-
ну я ж написав 14 легендарних пройдено і ще 12к кристалів вже є, вистачить пройти все дуолінго безкоштовно
-
Мова йде про легендарний рівень, там щоб почати урок потрібно заплатити 400 кристалів, або купити преміум
-
Якщо ви включили їх опцію travelflex при бронюванні (10 cad, ямнзп), то можете вільно змінювати на альтернативний рейс.
-
Прошу і мені подробиці про цю програмку;
-
В такому випадку зв'яжіться з Flair за телефоном, чи в аеропорту, якщо ви вже там, повинні замінити. В мене був подібний випадок з цією авіакомпанією, але я за рахунок цієї опції просто на їх веб-сайті замінив білет. Успіхів ☺️
-
Ні, не робили
-
В мене теж так було, я й сам не зрозумів коли кристали закінчилися. Приблизно десь на 14-16 розділі легендарного. Прийшлось преміум брати, так як всі розділи вже на легендарному і заробити кристал немає де
-
Hi, ми завтра вилітаємо до Оттави.
-
ви щось неправильно рахуєте, перші 14 розділів я пройшов у мене навіть 1000 не накопичувалось
-
А ще й головного боса пройти))))
-
Привіт) Хто їздив в Канаді на північне сяйво? Підкажіть локації. І також можливо хтось їздив подивитись на китів і можете поділитися досвідом🙏
-
Ваших 12к кристалів не вистачить навіть на 4 розділи, при умові що будете проходити без помилок
-
Не треба). Три місяці, як скасували.
-
Привіт! Скажіть чи обов’язково заповнювати ArriveCan,бо сьогодні це висвітлилось в електронному кабінеті ківі ))
-
І також цікавить, чи буде тут концерт Дрейка, Ріанни чи Imagine Dragons найближчим часом? Не можу знайти інформацію)
16 Jan 2023, 06:08
41283/64839
13 Jan 2025, 17:32