Канадський Марк Chat
-
наприклад вдома с зп 2500$ ти можешь назибрати на ще одну квартиру за 5-7 років) в канаді це завжи майже в 0 по досвіду своїх друзів
-
А далі тільки розвиватись
-
То і тут все добре У кожного по своєму Так як і скрізь Якщо ви нарахували, мінімум для себе 60-70к на рік , то в Едмонтоні , у вас буде теж все норм
-
сорян, але це ппц. Люди їдуть з України тому що війна. Бо у дітей нема майбутнього. Який нах відпочинок?
-
Так все що " відкривається " то 95% відмивання і " очкозамилювання"...
-
Я маю будівельну фірму , квартиру , машину , будинок , 39 років рвав жопу , щоб щось було і в один прекрасний день , залишилось пів будинку ((( і врятоване чудом життя , моє і родини і я усе своє життя , засунув в одну валізу і приїхав за 10000 км. Тому не все так просто І кожному своє
-
Хто без даху над головою залишився, хтось все в один момент втратив або все залишив тікаючи від того... А хтось Бентлі чи Ферарі нульову, собі купує 😁
-
Мою товариші, 5 місяців тому нову ферарі на лаветі гнали, покупцеві в Кійов...
-
Хто жив - той живе)))
-
я як людина яка в Харкові вам говорю)
-
звчайний навіть в Харкові люди його планують)
-
Тут хіба чат кому за 30 ?)
-
О це воно і є - життя І у кожного своє Марно звертати увагу на інших і приміряти на себе У кожного своя доля і вона в руках кожного
-
Ви дивитеся на мінімалку з мінімалкою. 2000 це мінімалка тут, в Україні це 5000 гривень 2500 там на місяць це тут 100-150 тисяч на рік. Беру за аналогічною спеціальністю айти.
-
Ну бо один шо війна чи не війна " присосаний до кормушкі" а інший все життя опу рвав, старався, так на тобі, ще все в один момент, зникло, і дивом залишився живий..
-
Чому ? З таким успіхом , можна ненавидіти тих хто розумніше тебе і більше може , або краще Все чесно
-
Ви як дитина
-
Тай таке :) Інфантилізм - то наше всьо. Хай у Вас все буде добре. Як кажуть, і Балі і до Балі.
-
Це не життя, це несправедливість!
-
Чому маючи можливість, не переїхати в ту саму задрипану Польщу, та не піддавати свою *упу, небезпеці? Що тримає вас у Харкові?
16 Jan 2023, 06:08
41414/64839
13 Jan 2025, 17:32