Канадський Марк Chat
-
Якщо даєте пояснення що й де як знайшли: праця, житло, виплати - то опишіть як саме й конкретизуйте. А не пишіть поверхньо, що так лінк туди лінк сюди це не пояснення а тільки відписка людям які планують їхати й це їм нічим не допоможе. А у Вас це займе 5-10 хв. Будь ласка допомагайте для чого й існує ця група.
-
Доброго дня. В мене вчора закінчився ковід сертифікат. Робив вакцину пфайзер 7.09.2021. (Пройшло 9 міс.) Написано що термін сертифікату закінчився в Україні. Чи буде він діяти в Канаді? Дякую
-
Маю два щеплення. Дякую)
-
Вітаю. Чи має хто інформацію про наступне: не можу знайти квитка прямого/напівпрямого перельоту з Європи (однієї з шести країн) до Калґарі за притомною ціною, бо не маю вклейки, але маю мериканську візу В1/В2. Питання до поінформованих: чи можу я полетіти до штатів, а звідтам переїхати до Канади по фойлесс статусу? Дуже вдячний за інформацію.
-
Де купити місячний квиток на громадський транспорт?
-
У мене запитання до наших Українців. Це суто для мого розуміння. Для чого вам дата на телефоні? Дата=інтернет. Я зустріла пару Українців і всім потрібна дата зразу. Я тут живу 17 років і користуюсь тільки free wi fi який є кругом у кафе, вдома та на роботі. Просто цікаво - це Український тренд?
-
Знову таки: безкоштовний інтернет є на роботі, вдома, у всіх бізнесах та кафе у Канаді. Для чого платити 60 доларів у місяць, якщо можна це все отримати безкоштовно. Ви ж коли їдете у машині за кермом, то не користуєтесь телефоном, адже у Канаді за це заплатите великий штраф. Навігатор працює від сетелайт. Просто цікаво, для мого дослідження, це тренд?
-
Необхідність економити 60$ в місяць звучить не дуже, це так з середнім доходом?
-
Гендерна рівність тут )