Канадський Марк Chat
-
Де купити місячний квиток на громадський транспорт?
-
У мене запитання до наших Українців. Це суто для мого розуміння. Для чого вам дата на телефоні? Дата=інтернет. Я зустріла пару Українців і всім потрібна дата зразу. Я тут живу 17 років і користуюсь тільки free wi fi який є кругом у кафе, вдома та на роботі. Просто цікаво - це Український тренд?
-
Як для чеґо? То ж в інтернеті все, од навігатора до банкінга.
-
Знову таки: безкоштовний інтернет є на роботі, вдома, у всіх бізнесах та кафе у Канаді. Для чого платити 60 доларів у місяць, якщо можна це все отримати безкоштовно. Ви ж коли їдете у машині за кермом, то не користуєтесь телефоном, адже у Канаді за це заплатите великий штраф. Навігатор працює від сетелайт. Просто цікаво, для мого дослідження, це тренд?
-
Без інтернету не показує корки, без інету не працює Дія, без інету більшість програм не функціонує (месаджи) а в Україні інет не всюди є. Багато чого не працюватиме без доступу дл мережі. І для мене це не тренд.
-
Дякую
-
Що дійсно так легко знайти працю??
-
Ну якщо на укладку підлоги запрошують людей без досвіду. Чи вікна монтувати. Чому б і ні. Але місто має бути хоча б 10к людей,або вже дивитися на кількість робіт.
-
Необхідність економити 60$ в місяць звучить не дуже, це так з середнім доходом?
-
дуже мило з вашої сторони розповідати жінці про укладання підлог і монтаж вікон))))
-
Гендерна рівність тут )
-
Підключення до вайфай в перелічених місцях буває навіть небезпечне) Якщо вже на то пішло то ми використовуємо тільки мобільний інтернет всюди. Вдома також за інтернет не платимо все через мобільний так набагато зручніше, дешевше і безпечніше..
-
Доброго дня, шукаю білети в Канаду і практично всі через Лондон. Це потрібно ще візу на Лондон?
-
Летіть через Париж або Рим.
-
Якщо пересадка в тому самому аеропорті і не більше, як 24 год. можете летіти через Лондон.
-
Єдине вважайте, бо дехто каже, що через Лондон потрібна вклеєна віза.
-
Наталя доброго дня ви 17 років мешкаєте в Канаді й в нашій групі читаєте навіть що і як ми питаємо дізнаємось самі про все життя в Канаді), а ви мовчите і нічого не виписали ) нам) як так?) що там як Українці мешкають новоприбулі які складнощі ?
-
Що таке для канадця 60$??? 😂😂 вибачте Наталя ви точно з Канади?
-
А якщо ви їдете не на авто а на тренування та слухаєте музику читаєте цікаву інформацію на громадському транспорті а потім ще йдете слухаєте таку яку захочете через Інет чи шукати завжди кафе й так далі )?
-
Я нині глянув у свій телефон і зі всіх аплікацій, що маю, без інтернета працює тільки крокомір нагадування гідрації організму і солітер (обмежено). Все решта вимагає з‘єднання. А є ж люди, котрі працюють через інтернет. Піраміда базових потреб Маслоу нині б починалася з пауербанки, 4/5G, і далі вже за шкалою… ;)
А взагалі-то всі, хто тут ділиться досвідом — молодці. Дай вам Бог здоров‘я.
4183/64839