Канадський Марк Chat
-
Рахуйте. Родина- 4 особи. По 10 дол економія на мобільному операторі щомісяця 40 дол. В масштабах року, - 480☝️ Доречі, ви далі тільки з Visa за 40 дол чи вже і MasterCard придбали?
-
По місту - прекрасне покриття. А за містом, десь в лісі- для чого вам інтернет? А просто мобільний зв'язок від шо працює навіть в найвіддаленіших куточках провінції
-
головне щоб вам подобалось. 😁
-
що придбали? 🤔
-
Дивлячись скільки з вами українців, ми летіли з Варшави пів літака наших. Більше 150 людей отримали ворк перміт десь за годину.
-
А взагалі раджу брати карємат, бо ми ночували компанією в аеропорту).
-
Пощастило, 14 березня давали лише з дітьми чи інвалідам.
-
Всім привіт) Є якісь реферальні бонуси за відкриття банківських рахунків в Канадських банках?
-
В кожному свої і з певними умовами
-
Всім привіт! Хто лікував канали в Калгарі? Яка +- ціна?
-
Бенефіти пломби точно покривають , гігієну Лікування наврядчи Або частково
-
Тож з бенефітом можна безкоштовно? Чи я щось путаю?
-
А скільки пломб на людину? ))
-
Якщо так то дешевше в Європу злітати, та зробити
-
От з цим поки не розібрався. Не розумію, яка сума чи кількість послуг входить 🤷♂️
-
Доброго вечора. Хочу купити машину в Калгарі, знайшла на маркетплейсі пвдходящю. Не знаю як її перевірити, щоб їздила нормально потім. Чи є механіки в групі, хто допоможе оцінити який стан у машини? Напишіть хто таке робе чи знає куди звернутись. Дякую.
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02C5Vro476bnp2CPcDvdC9ULSqFPDQqsGnJwccrkSjUfnW2qZZ4J8oniYzaCiB76K9l&id=100079810371282&sfnsn=scwspmo
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02EH4BumdrwNsTUG7JttrGYpdzsXUjkvzGMJNAWv6jttYYr69yPqjbkfXusRHuGfqCl&id=100079810371282&sfnsn=scwspmo
-
Бенефіти покривають пломби. Я і зуби мудрості повиривав, в пломб достатньо поставив, но канали по-моєму платні , і це дорого, дуже. Но хотілось би від когось отримати інфу. Було б добре якщо я б помилявся
-
І як його зробити?
16 Jan 2023, 06:08
42259/64839
13 Jan 2025, 17:32