Канадський Марк Chat
-
Дякую ми прилітаємо 15 .07 якщо буде те мати інформацію напишіть нам
-
Підкажіть, будь ласка чи можливо буде евро поміняти на канадський доллар, чи в Канаді тільки доллари приймають?
-
Чи там неважливо? Бо в Італії,наприклад, знайти доллари важко, ходить тільки евро. Доллари є не в усіх банках. Тільки у великих містах.
-
Study та у школу
-
Дякую!
-
У нас був апостиль, але друзі додавали переклад саморобний - обидва підійшли
-
Українські документи взагалі не подавали в аплікейшн, вони їм не потрібні, вони їх не розуміють)
-
З поверненням. По темах, думаю, цікаво було б почути і побачити:
- орієнтовні бюджети на продукти, способи економити, які магазини дешеві по одягу/продуктах?
- знову ж таки - питання пенсії. Я в коментарях під одним з відео вже радив цю тему і це важлива тема, так як не всі прибувають до Канади в 20+ років, щоб мати можливість напрацювати потрібну к-сть років для повної пенсії. Багато хто прибуде в 40+ 50+ років - на що вони можуть розраховувати, як вижиту на ту мінімальну пенсію, як можна вкластись в суму, яка буде нараховуватись? Так, по цьому є багато сайтів з калькуляторами, але вони доволі абстрактні, та і багато хто не розбереться з ними, з термінами, які там є. Тому, було б чудово, якби ця інформація була б донесена в простому і зрозумілому форматі.
-
Так це дуже актуально!Визначитись відразу-куди і де буде легше податися
-
Легше і швидше - в Манітобі
-
По якій програмі ?
-
Марк, ще хочу запропонувати такий формат відео - інтерв"ю з новоприбулими, їхні враження від Канади, від міста, де оселились, як шукали чи продовжують шукати роботу, з якими труднощами зіткнулись і як їх вирішили? Поради для новоприбулих, щоб не "ставали на ті ж граблі".
-
Чудово б було!!Згодна!