Канадський Марк Chat
-
Реально. Наші валізи відкривались
-
Сало в ручній поклажі ? ))) Великі валізи в багаж Ручна з собою Але ви в ній нічого в літак і не візьмете Дружина везла пів аптеки з України в валізах і маникюрниі кабінет ))) В ручній , було те що не влізло в валізи і що не заборонено в салон літака Ручну сканують І якщо б у вас там щось було , що заборонено то і ручну , вас би попросили відкрити і показати
-
Не хочу з Вами спорити,і не хочу вдаватися в подробиці,повторюсь це все індивідуально, знаю по своєму досвіду.Індивідуально. Ваш досвід і мій різний.
-
Я ж на заперечую. Просто перепитав , так як ви написали , що не здавайте валізи. Тому і поцікавився , куди ж їх подіти. Ручна то само собою
-
Ми не губили , але і без нас хтось і чомусь відкривав Хоча все на місці було і те що заборонено ))
-
Я летіла з трьома дітками і в кожного був рюкзак і ручний багаж і везли те що не дозволялось і ніхто не відкривав,а летіли знайомі і погубити чемодани все відкривали і перевіряли,як повертали.
-
Куди збираєтесь відправляти?
-
Паспорт Consent form Request Чек (оплата зворотньої доставки ) По Польщі можна відправити poczta polska : Починаючи з 23 січня 2023 року Канадський візовий центр у Варшаві буде переміщено за адресою: Aleje Jerozolimskie 179, 02-222 Варшава, (2 поверх в офiснiй частинi «Blue Office 1» будівлі торгового центру CH Blue City.
-
Так, чому ні ?!)) ми жили у Вьеьнамі , закінчувались сторінки , приїхали в ємбасі все оплатили, і через 3 місяці видали новий закордонний паспорт 🪪!) В будь якій країні є ємбасі Укр , і там все можливо зробити !)
-
Закордонний можна продовжити старий чи виготовити новий
-
Тільки розраховуйте,що на отримання нового місяця 4-5 піде...
-
В нас і ручну перевіряли коли вже по Канаді пересідали. Відкривали валізи і рюкзаки. Коли з Европы в Канаду нічого не перевіряли, а вже в Торонто перевіряли пересадка на Калгарі.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, в кого є позитивний досвід вивчення англійської з репетитором , поділіться контактами?!
-
Чи потрібно ще щось заповнити?
-
Доброго дня,мені прийшла хелс карта,чи може хтось підказати що далі тепер потрібно робити?