Канадський Марк Chat
-
За што ўвесь час атрымліваю ад пана какашку? Пан так не любіць беларусаў?
-
У акупантаў у Москвабадзе крысы шашаюць прама па цэнтры, гэта праўда. Я неаднаразова бываў на заробках і кожны раз здзіўляўся як яны брудна жывуць. А ў деревнях там наогул страшна паглядзець. З іншага боку ўсё дзяцінства ездзіў да бабулі ў Марыупаль і там заўсёды было чысценька, нават у бедныя 90-ыя
-
Чем богаты тем и рады !
-
Я проста не ведаю вашу выдатну мову, але разумею! І я думаю, вы разумееце беларускую мову так само. Я думаю паважанаму аўтару важна каб не размаўлялі на мове акупанта, я думаю ён нічога против беларускай мець не будзе
-
для нас було теж дивно, коли полетіли ракети по мирним містам України та поїхали танки з території Беларусі. Але у даному випадку нічого особистого, виключно правила групи!
-
Першы раз сутыкаюся з таким отвращением да нас беларусаў ад братоў украінцаў. Я думаў што мы павінны аб'яднацца против агульнага ворага. Атрымліваю ад вас какашка і блевотню, што для мяне очень дзіўна. У такім выпадку не буду вас смущаць сваёй прысутнасцю. Скорейшей победы 🇺🇦 Усяго добрага
-
Тут немає ніякого "отвращенія". Це група українців, де встановлено мову спілкування - українську. Я не заходжу в білоруські чати і не починаю спілкуватися там українською. Так зрозуміліше?
-
То узкоязичние вблдки таке пишуть. Їм буде добре тільки в духовно рідних мокшанських болотах. "там русскій дух, дьошовая калбаса і сваї душевниє руzzкіє люді". А решта світ для них ворожий і поганий. Тому не постіть тут ці руzькомовні відгуки.
-
Абсолютно можете по-білоруськи. Основний нарратив групи - НЕ руzzкою.
-
Я розумію так як написано. У меня до білоруської мови таке саме "отвращеніє", т. як це також ворог, на жаль. Ракети, танки, загроза звідти також були або є
-
Ми ж розуміємо зміст і контекст цього пункту 😉. Не використовуємо мову ворога. По крайній мірі намагаємось поступово. Якщо хтось білоруською то норм. Теж зникаюча мова як і українська.
-
Правила групи: 1.) Розмовляємо тільки Українською мовою! Де тут таке написано?)
-
Білоруси розуміють українську якщо знають державну , мені білоруську лекше зрозуміти ніж польску
-
Давайте не придумувати сенси написаного, а просто слідувати правилу, яке чітко окреслено . Мені особисто цей чат і подобається , що тут спілкування українською . Якщо в білорусів є потреба в спілкуванні своє мовою то хай і реалізують її самостійно .
-
те саме можна сказати і про москалів. Хтось їх ділить на хороших і поганих, але вони всі гній. Одні з нами воюють, інші мовчки на це дивляться. Те саме можна сказати і про білорусів. Там далеко не всі до нас прихильні і просто мовчки дивляться на те що робить бульбофюрер
-
Є в цьому теж доля істини, не сперечаюсь. Хоча ті білоруси, які не проросійські цілком могли б бути нашими союзниками, якщо б не боялись.
-
Десь так, десь так. Не можу не погодитись. Надіюсь % там більший адекватних ніж в рашці. Але то покаже час.
-
Ремонти дужее дуже, дорогі, розцінки починаються від 50$ за годину ремонту авто..... Як побачите ціни на заміну олив, обслуговування, даю гарантію в80% що самі будите все міняти .. звідси випливає, хату шукати з гаражем.. Авто старше 10 чи 13 років обов'язковий тех контроль кожного року, номери та страхову кожного року поновлення... Страхівка від 800 до "кінця вселенної" .. Усі їздять як " ідіоти" рекомендую відразу реєстратора, спереді та ззаді ..
-
Але дозволена самостійна заміна?
-
Ок, дякую
16 Jan 2023, 06:08
42697/64839
13 Jan 2025, 17:32