Канадський Марк Chat
-
Першы раз сутыкаюся з таким отвращением да нас беларусаў ад братоў украінцаў. Я думаў што мы павінны аб'яднацца против агульнага ворага. Атрымліваю ад вас какашка і блевотню, што для мяне очень дзіўна. У такім выпадку не буду вас смущаць сваёй прысутнасцю. Скорейшей победы 🇺🇦 Усяго добрага
-
-
Білоруси розуміють українську якщо знають державну , мені білоруську лекше зрозуміти ніж польску
-
Давайте не придумувати сенси написаного, а просто слідувати правилу, яке чітко окреслено . Мені особисто цей чат і подобається , що тут спілкування українською . Якщо в білорусів є потреба в спілкуванні своє мовою то хай і реалізують її самостійно .
-
те саме можна сказати і про москалів. Хтось їх ділить на хороших і поганих, але вони всі гній. Одні з нами воюють, інші мовчки на це дивляться. Те саме можна сказати і про білорусів. Там далеко не всі до нас прихильні і просто мовчки дивляться на те що робить бульбофюрер
-
Ремонти дужее дуже, дорогі, розцінки починаються від 50$ за годину ремонту авто..... Як побачите ціни на заміну олив, обслуговування, даю гарантію в80% що самі будите все міняти .. звідси випливає, хату шукати з гаражем.. Авто старше 10 чи 13 років обов'язковий тех контроль кожного року, номери та страхову кожного року поновлення... Страхівка від 800 до "кінця вселенної" .. Усі їздять як " ідіоти" рекомендую відразу реєстратора, спереді та ззаді ..
-
Але дозволена самостійна заміна?
-
Питань в банку не має бути. Просто кладете в терміналі самообслуговування. Якщо таки виникнуть питання, то скажіть, що ви щойно приїхали і все задекларовано в аеропорту