Канадський Марк Chat
-
Плюсом до відповіді нижче, - компетентні люди вже сконтактувались з "псевдокоментаторами". Це на 70% російська аудиторія, що займається в більшості еміграцією мскалів в Канаду. Вже видалили всі аккаунти з яких писали крім основого. Напевно будуть відмазуватись, що в аккаунт хтось несанкціоновано проник.
-
Яких 800 страховка?!! Що ви вводите людей в оману?! І скільки коштує оренда будинку з гаражем цікаво🙄,невже це вигідніше ніж раз на рік міняти олію🤔
-
Страхування у мене ,1650 на рік Заміна мастила , трохі більше ніж 100$ ( робота і саме мастило ) Робота майстра на сто , 80-120$ на годину Ну і запчастини окремо
-
Але це найменша проблема ))) З ремонтом , можна нормально попасти (
-
Добрий день всім,підкажіть де кращий район для проживаня,блище до центру біля downtown чи західна частина?
-
Доброго часу доби! Товариство,я загубив закордонний паспорт з вклеїною візою( Чи можу я на новий паспорт подати нову візу , через свій IRCC кабінет ?
-
Звязуйтесь з ircc
-
Від 800 так, масло майже 100-150доларів, а якщо їздити кожен день, то 2-3 рази на рік + колеса перекидати, фільтра поміняти година роботи від 50 дол... Ога... Б шт бейсмент без гаражу знімав за 1600 1 бед рум, будинок 2-3 беда + гараж від 2100... Ну то ?) Тай вибачте, з жінкою обговорювати як обслуговувати авто... Зрозумійте правильно))
-
Ок нехай буде по вашому😇
-
Нічого дивного Варіанти різні є Кому що потрібно і хто що може
-
Так за те страхівка покриває ремонт. В Україні страхівки мізерні, але й виплати ще мізерніші. Знаю з власного досвіду. З приводу заміни мастила, то норм ціна. Я платив за Санта Фе +- 100$. А зараз подумайте які де доходи? За власним переконанням та досвідом однозначно можу сказати що я за нормальні розцінки на страхівки. А в загальному авто не корова з нього молока не буде)))