Канадський Марк Chat
-
Подивіться на f150 від 2016 року. Алюмінієвий кузов. Ржавіти не може навіть в теорії. А дешеві американці все одно будуть ржавіти. Ну помалюєте ви сколи. А через кілька тижнів нові з'являться...
-
В любому Реджестері,я вже не помню точно які документи потрібно і чи потрібно,вам дадуть бланк його заповнити треба і віддати їм. Потім десь через місяць прийде вам по почті картка медична. Може скоріше,може довше...як що щось забула може ще підкаже хто.
-
Зі всією повагаю, в мої сфері це або керівники, або нагляд, охорона праці, пожежна охорона і тд..... Максимум водії, стільки як Ви не жив в Канаді, але був в США, про Європу мовчу всю об'їздив, в Конго, Скандинавії.... Тому не знаю, чи мені щось нове розповісте.. Бачив жінок в Америці, в бригадах електриків, то вони там більше як " прикраса" хіхі, ха-ха, кавипопити,один прийшов поговорила, 1 дрота затянула, другий прийшов... Ще може в щитовій щось там " накрутити"... Як тільки було щось відповідальне, приходили чоловіки та робили роботу... Була пара зваррникі, чоловік та жінка, чисто труби варили, жінка так зварювала, але чоловік її, заміряв, вирізав, зробив фаску, зачистив, виставив на "козликах" апарат притягнув, ну та а вона стала заварила..... Потім він подіз приміряти.... Так дійсно, працюють і на будовах жінки... Сам бачив, якби не бачив то не говорив...
-
Lucky 97 +1 780-424-8011 maps.app.goo.gl/X1fR3Nydpntq56tx9?g_st=ic
-
Наче бачив у кітайському магазині
-
Але молочні продукти як збитий літак
-
І там м‘ясо доволі дешеве
-
Ну цеж кишка , я не дуже в цьому розуміюсь , але в китайському магазині можна купити все : ногі , вуха, почки та багато інших частин тіла , бо більшість магазинів такого не мають
-
Ну я живу в Едмонтоні , думаю і більшість теж)
-
Ось і все , якщо хочете холодець то тільки китайський
-
Ну так, траки- то стиль життя, стиль,без пошуку раціональності. Тойотку ще можна придбати ,щоб не ржавіла.
-
Всім привіт хто можливо знає де потрібні працівники (парт тайм або по суботах) знаходжуся в Вініпезі рівень мови мінімальний працював -будівництво ,заводи,кара,помічник столяра,фасади,маю авто з доїздом не має проблем .Розгляну всі варіанти, заздалегідь дякую за інформацію 😁