Канадський Марк Chat
-
Через Paysend спробуйте.
-
Peysend, wise
-
Доброго дня, Чи стикався хтось. з вас з тим, що ви не отримали Work Permit в першому порті прибуття в Канаду і ви їздили потім на границю з США, що виїхати з Канади, потім назад заїхати і бути «в першому порті прибуття» та отримали ворк перміт? Ps не хочу довго чекати по електронному зверненні
-
В США не потрібно заїзду
-
Public mobile 15Гб 30 дол на місяць Рефер код: 366YVR Ввівши його, отримаєте на наступний місяць знижку 10доларів і через 12 міс користування платитимете за мобільний план на 1 дол менше (через 12міс платитиму 29дол) Сподіваюсь допомогла вам Якщо матимете питанн, пишіть
-
Не потрібна віза. На кордоні проходиш канадський пункт пропуску развертаєшься і назад до Канади )))
-
Доброго вечора, потрібно вставити на місце мініск ,дайте контак з хорошим мануальщиком
-
Створити з маминого кабінета , від її імені , анкети на кожного з дітей
-
Вечір добрий хтось відправляв посилку в Україну через Meest? Є зараз якісь промокоди? В мене лише солодощі, а пункту про продукти харчування в онлайн заявці немає... Хз як вказати кількість...
-
Контролю не було взагалі
-
Я його не відкрив
-
В мене перший раз в житті не питали паспорт взагалі….я прибув до Канади, як до сусіднього міста