Канадський Марк Chat
-
Доброго вечора, потрібно вставити на місце мініск ,дайте контак з хорошим мануальщиком
-
Створити з маминого кабінета , від її імені , анкети на кожного з дітей
-
Вечір добрий хтось відправляв посилку в Україну через Meest? Є зараз якісь промокоди? В мене лише солодощі, а пункту про продукти харчування в онлайн заявці немає... Хз як вказати кількість...
-
Контролю не було взагалі
-
Я його не відкрив
-
В мене перший раз в житті не питали паспорт взагалі….я прибув до Канади, як до сусіднього міста
-
1. Канадська прикордонна її не питає 2. Я до США не поїду, я перетну кордон Канади і одразу назад
-
Отож. Був 3 рази в аеропорту вже тут, кажуть штампи не ставимо 7 років… короче кажучи людський фактор
-
Так отож, не маю можливості стільки чекати
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, чи можна відіслати паспорт дитини на вклейку візи без рішення і куди? І чи взагалі приймають, чи відправляють назад? У батьків візи є. Можливо хтось так робив. Поділіться досвідом. Всім дякую
-
Скоріш за все ви "закосили" під канадця, і вам повірили настільки що навіть паспорт не глянули)
-
Чи можна подаватись на CUAET окремими заявками наприклад я подаюсь зараз, а дружина через 2 місяці, чи потрібно вказувати що ви одружені у своїй заявці? Дякую 🤝
-
Привіт! Можна! В Варшаві отримали візи 31.03 дітям без request
-
Може хтось підсказати дитині для навчання в школі треба стаді перміт?І зможемо ми його отримати в аеропорту?
-
Дякую за відповідь
-
Можна ) в своїх заявках ви підтвердите що одружені