Канадський Марк Chat
-
Стаді перміт потрібен лише для навчання в вищих навчальних закладах на програмах строком більше ніж півроку. Звичайна школа не в цьому списку. Тому візітор перміту достатньо.
-
А що вам дасть підтвердження диплому?
-
підкажіть, у Канаді можна як у нас, підтвердити свою вищу освіту за рахунок диплому, наприклад у менджменті, та поступити на фах психологіі. ТОбто маю на увазі зовсім інший напрямок?
-
Це й хотів зрозуміти, чи можна не навчатись з нуля якщо є вища?
-
Не підкажете де це більш детально можна почитати, бо є багато до цього питань)?
-
Тобто можно бути не з нуля поступати? Ціна немаленька, але чув що для українців вона зараз такаж як як для канадців
-
і ви ж в курсі про вартість навчання для інтернейшинил студентів?
-
бакалаврські програми і так не з нуля, а зазвичай 2 роки. тому не треба перезараховувати перші два курси з загальноосвітніми предметами як в Україні 😊
-
поцікавтеся у гугла рівнями освіти. В Канаді трохи по іншому розподіляються етами. І будьте готові 22-27к платити на рік.
-
Просто у нас це десь 5-7 років а в Канаді 2?
-
ви впевнені що там це на постійній основі?
-
ви будете поступати на звичайну 2х річну програму. Перевіряйте потрібний ВНЗ, у багатох то була короткострокова акція на осінній-зимовий чи зимовий-весняний семестри. Далі все по повній ціні як для інтернейшинил студентів!
-
Тільки UofA та NorQuest College дають таку ціну в Едмонтоні
-
5-6 канадці платять або постійні резиденти
-
Ого, я думав десь 5-6
-
Fall 2023, Winter 2024 Terms
-
Я так само думав, хотів у NAIT, але сказали нє, таке було тільки тільки для осіннього та зимового семестру 22/23. От UofA ще дає та NorQuest domestic tuition fees, але програми не підходять. Думаю буду чекати PR в кінцевому випадку та вже тоді йти вчитись тут
-
Але лише відео дивився, офіційний даних не бачив, але вони будуть тільки у кожного вузла окремо
-
Ну якщо не одразу то можна і пізніше тоді, якщо стану резидентом, бо ціни дуже різняться. Все ж думав що для українців це на постійній основі зараз
-
За інші міста не знаю, робив рісьорч тільки про Альберту. Але мені здається, що в університеті Манітоби щось таке було, якщо не помиляюсь
16 Jan 2023, 06:08
42966/64839
13 Jan 2025, 17:32