Канадський Марк Chat
-
Я так само думав, хотів у NAIT, але сказали нє, таке було тільки тільки для осіннього та зимового семестру 22/23. От UofA ще дає та NorQuest domestic tuition fees, але програми не підходять. Думаю буду чекати PR в кінцевому випадку та вже тоді йти вчитись тут
-
Доброго дня! Порекомендуйте, будь-ласка, в Києві міграційного консультанта чи компанію, яка надає такі послуги. Заздалегідь дякую!
-
Підкажіть як вказати що в мене продукти харчування (солодке)? Відправляю посилку на Україну.
-
Добрий день, може хтось будь ласка підказати куди потрібно звернутись щодо того, щоб зробити study permit, чи можна піти в service canada, чи потрібно до кордону їхати, онлайн дивився та не міг знайти посилання на форму, щоб податися. Якщо хтось має пряме посилання саме на форму чи сайт де можна відразу податися, буду вельми вдячний, дякую
-
На урядовому сайті Там де і на візу подавались Але розділ про study permit Якщо ви отримали WP , то щоб отримати study , вам спочатку вступити до вузу потрібно. Для отримання дозволу мають бути підстави
-
Доброго дня. Знайшли вчора квартиру, сьогодни підписання договіру ввечері. Дуже переживаю як це все проходить. Підкажіть, як виглядає процес підписання договору оренди. В який момент оплачувати, які є нюанси, тощо. Щоб не вляпатись 😅 Дякую дуже.